Eerste trailer en foto's NBC-serie 'Constantine'

Spannende en bovennatuurlijke beelden van deze DC-serie.

Jim Pedd, 11-05-2014 19:22


NBC heeft de eerste trailer vrijgegeven van zijn aankomende nieuwe DC-serie Constantine. We zien de eerste beelden van Matt Ryan in de titelrol, terwijl hij het opneemt tegen talloze demonen. De serie is gebaseerd op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine. Hij is gespecialiseerd in het bestrijden van de meest gruwelijke monsters die er zijn.

Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden.

Al snel blijkt dat Livs derde oog, dat haar de mogelijkheid geeft werelden te zien voorbij de onze en bovennatuurlijke gebeurtenissen te voorspellen, een bedreiging is voor een mysterieus nieuw kwaad dat in de schaduwen opgroeit. Nu is het niet alleen Liv die beschermd moet worden; de engelen worden ook bezorgd. Dus, samen moeten Constantine en Liv door het land reizen en haar krachten gebruiken om de demonen te bestrijden die de Aarde bedreigen. Wellicht is er dan ook hoop voor Constantine en zijn ziel"

Overigens zijn er ook drie foto's vrijgegeven van de pilot van de serie. Hierop zien we hoofdpersoon John Constantine (Ryan) en Liv (Griffiths). Andere hoofdrolspelers, zoals Harold Perrinneau Jr. en Charles Halford, zijn niet te zien op de foto's. De pilot beviel NBC overigens zo goed, dat er al besloten is een volledig eerste seizoen te maken. Wanneer dit precies te zien is, weten we niet, maar dit zal waarschijnlijk in de herfst zijn.


Lees meer over: constantine, trailer, matt ryan, details, david goyer, nbc, harold pirreneau, charles halford, lucy griffiths

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Wheel of Time' tegenstanders in seizoen 2

'The Wheel of Time' tegenstanders in seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix