Poster 'Gotham': negen hoofdpersonages bij elkaar

Negen hoofdpersonages 'Gotham' op poster

Van James Gordon tot The Riddler en van The Penguin tot Bruce Wayne.

Bram de Groot, 12-05-2014 08:00


FOX heeft een soort poster vrijgegeven van de toekomstige superhelden-prequelserie Gotham. Op de afbeelding zien we in het midden de Gotham-personages Harvey Bullock (Donal Logue) met James Gordon (Ben McKenzie).

Links op de afbeelding zien we de duo's Oswald Cobblepot (Robin Lord Taylor) met Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) en Edward Nygma (Cory Michael Smith) met Ivy Pepper (Clare Foley). Aan de rechterkant op de foto zien we Bruce Wayne (David Mazouz) met Alfred Pennyworth (Sean Pertwee) en rechtsboven houdt Selina Kyle (Camren Bicondova) zich schuil.

Op de poster staan ook wat leuke verwijzingen. Zo zien we linksboven een 'Penguin garage' poster en loopt er een kat op de achtergrond. Ook prijkt er rechts van Alfred een vraagteken op de muur, uiteraard het teken van The Riddler. En als je goed kijkt zie je ook een verwijzing naar The Joker.

Een vergroting kun je uiteraard ook bekijken.Bron: Batman News

Lees meer over: gotham, dc comics, foto, set, Detective Harvey Bullock, batman, city, the joker, two face, catwoman, the penguin, ben mckenzie, foto, cast, personages, the joker, the riddler

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws