Laatste seizoen 'Gotham' verfilmt Zero Year

Laatste seizoen 'Gotham' verfilmt Zero Year

Batman vs. The Riddler!

Jim Pedd, 22 mei 2018 12:28

Nog maar één seizoen te gaan, en dan stopt Gotham ermee. Het lijkt er nu op dat het creatieve team achter de serie besloten heeft om dan maar meteen alle stoppen eruit te trekken en in volle gang aan de slag te gaan. Producent John Stephens vertelde dat de serie in zijn laatste seizoen de populaire Zero Year-verhaallijn zal vertellen.
“Er zit een beetje van Zero Year in, dat weten jullie vast wel. Een deel van die zaken in elk geval, en dan vooral wat er rond Nygma gebeurt. En er zit nog iets in, maar als ik je de naam van die comics vertel, verklap ik het verhaal teveel,” aldus Stephens.

In de serie eindigde de Riddler dood in de finale van het vierde seizoen. Hugo Strange lijkt echter bezig te zijn om hem terug tot leven te brengen. Deel van de comics draaien om de Riddler, die probeert van Gotham zijn persoonlijke speeltuin te maken. En dat, terwijl Bruce Wayne net Batman is geworden. Gezien het feit dat de serie precies dat laatste zal vertellen in de vijfde reeks, kunnen we wel raden hoe dat gaat lopen!

Bron: ComicBook

Lees meer over: Gotham, Zero Year, Comics, Fox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws