search

Ons nieuws van dinsdag 22 mei 2018

Obama's produceren series voor Netflix
Series / Nieuws

Obama's produceren series voor Netflix

Het is officieel!

Er was al het verhaal dat oud-president Barack Obama en zijn vrouw Michelle Obama in gesprek was met Netflix om originals voor de streamingdienst te maken. Dat blijkt te kloppen. Netflix heeft vandaag laten weten dat er een meerjarig contract is getekend, waarbij de Obama's films én series zullen maken.

De bedoeling is dat de twee, die het bedrijf Higher Ground Productions hebben opgericht hiervoor, een mix van content produceren, waaronder scripted en unscripted series, documentaireseries, documentaires en films. "Een van de leukste kanten van ons werk in de publieke sector, was de kans om zoveel fascinerende mensen te mogen ontmoeten. Om hen te helpen hun ervaringen met een breed publiek te delen, klinkt fantastisch," aldus Barack Obama.

"Barack en ik hebben altijd geloofd in de kracht van verhalen vertellen, om ons te inspireren en anders te helpen denken over de wereld om ons heen, en om onze gedachten en harten voor anderen te openen," aldus Michelle Obama.

Wanneer de eerste van hun producties online verschijnen is niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Gotham' verfilmt Zero Year
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Gotham' verfilmt Zero Year

Batman vs. The Riddler!

Nog maar één seizoen te gaan, en dan stopt Gotham ermee. Het lijkt er nu op dat het creatieve team achter de serie besloten heeft om dan maar meteen alle stoppen eruit te trekken en in volle gang aan de slag te gaan. Producent John Stephens vertelde dat de serie in zijn laatste seizoen de populaire Zero Year-verhaallijn zal vertellen.

"Er zit een beetje van Zero Year in, dat weten jullie vast wel. Een deel van die zaken in elk geval, en dan vooral wat er rond Nygma gebeurt. En er zit nog iets in, maar als ik je de naam van die comics vertel, verklap ik het verhaal teveel," aldus Stephens.

In de serie eindigde de Riddler dood in de finale van het vierde seizoen. Hugo Strange lijkt echter bezig te zijn om hem terug tot leven te brengen. Deel van de comics draaien om de Riddler, die probeert van Gotham zijn persoonlijke speeltuin te maken. En dat, terwijl Bruce Wayne net Batman is geworden. Gezien het feit dat de serie precies dat laatste zal vertellen in de vijfde reeks, kunnen we wel raden hoe dat gaat lopen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bonusafleveringen voor gecancelde 'Lucifer'
Series / Nieuws

Bonusafleveringen voor gecancelde 'Lucifer'

Een schrale troost voor de fans.

Goed nieuws voor de fans van Lucifer, de serie die eerder deze maand werd gecanceld door zender FOX. Er worden namelijk nog twee nieuwe bonusafleveringen uitgezonden.

De afleveringen, eerder deze lente opgenomen, moesten eigenlijk pas in het vierde seizoen te zien zijn. De back-to-back afleveringen heten 'Boo Normal' en 'Once Upon A Time' en worden op 28 mei uitgezonden, twee weken na de afronding van het huidige derde seizoen. Er is al een beschrijving voor de duo-episode:

Terwijl Lucifer (Tom Ellis) en het team de moord op een kinderpsychiater onderzoeken, denkt Ella (Aimee Garcia) aan een groot geheim over haar jeugd dat ze verborgen houdt. Vervolgens, nadat de moeder van Lucifer een alternatieve dimensie heeft gecreëerd, leeft Lucifer in een wereld waar hij Chloe (Lauren German) nooit heeft ontmoet, maar de 'vrijheid van keuze' heeft gekregen.

Nadat bekend werd dat serie werd gecanceld ontstond er online de #SaveLucifer campagne.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen