Geen tweede seizoen 'The Defenders' (voorlopig)

Geen tweede seizoen 'The Defenders'

Was de ontvangst te mager?

Bram de Groot, 8 juni 2018 om 16:34

De ontvangst van de meest recente seizoenen van de Netflix/Marvel-superheldenseries was niet altijd even sterk. Zo wist het kortere seizoen The Defenders niet iedereen te overtuigen. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom er geen tweede seizoen komt rond de groep kleinere Marvel-superhelden.
Marvel TV-baas Jeph Loeb nam deel aan een Ask Me Anything sessie op Reddit en kreeg van een fan de vraag of er een tweede seizoen komt. Loeb gaf kort en krachtig antwoord: "deze behoort op dit moment niet tot de plannen, maar je weet maar nooit."

Voorlopig richt Netflix zich op nieuwe seizoenen van de afzonderlijke helden. Zo debuteerde eerder dit jaar het tweede seizoen van Jessica Jones en verschijnt nog deze maand het tweede seizoen van Luke Cage. Later dit jaar is het tijd voor seizoen 3 van Daredevil en er zijn al volgende seizoenen aangekondigd voor Iron Fist (mogelijk ook in 2018), The Punisher en Jessica Jones.

Bron: Reddit

Lees meer over: The Defenders, Luke Cage, Jessica Jones, Mike Colter, Krysten Ritter, Daredevil, iron fist, Charlie Cox, Elden Henson, Jon Bernthal

Informatie over de serie: The Defenders

Populair nieuws