HBO drama 'Succession' krijgt een tweede seizoen

HBO drama 'Succession' krijgt een tweede seizoen

De tijd is gekomen om het roer over te dragen aan de nieuwe generatie...

Geoffrey Ketels, 12 juni 2018 om 00:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Roys mogen zich misschien wel één van de meest verachtelijke gezinnen noemen die ooit op het kleine scherm te zien waren. Dat blijkt echter best goed te werken, want HBO heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Succession' met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen.
In Succession volgen we het doen en laten van deze steenrijke familie welke eigenaar is van één van 's werelds grootste mediaconglomeraten. Op het moment dat Logan (gespeeld door Brian Cox) beslist dat de tijd is gekomen om zich terug te trekken uit het bedrijf vanwege zijn ziekte is het aan de kinderen om een nieuwe strategie uit te werken. Het belooft in ieder geval een waar gevecht te worden waar wij als kijkers van zullen kunnen meegenieten!

De cast van 'Succession' bestaat niet alleen uit Brian Cox, maar ook uit namen als Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook en Kieran Culkin. Ook Alan Ruck, Matthew MacFadyen en Natalie Gold maken deel uit van de cast. Ben jij een fan van de serie 'Succession' en kijk jij nu al uit naar het tweede seizoen van deze reeks?

Bron: TV.com

Lees meer over: Succession, serie, HBO

Populair nieuws