search

Ons nieuws van dinsdag 12 juni 2018

Titel nieuwe 'Game of Thrones' mogelijk 'The Long Night'
Series / Nieuws

Titel nieuwe 'Game of Thrones' mogelijk 'The Long Night'

George R.R. Martin hint naar verhaallijn.

Onlangs werd duidelijk dat de spin-off van Game of Thrones een prequel wordt die zich duizenden jaren voor het origineel afspeelt. De serie zal vooral de herkomst van bepaalde personages of ingrediënten laten zien. Nu heeft George R.R. Martin dit via zijn blog bevestigd en aangegeven dat alle GoT-projecten prequels zijn. Ook weet hij al een titel voor de prequel-pilot/serie.

"Alle opvolgers die we aan het ontwikkelen zijn, zijn prequels, zoals ik eerder zei. Deze zet de PRE echt in prequel, want deze speelt zich niet 90 jaar eerder dan Game of Thrones (zoals Dunk & Egg) af, of een paar 100 jaar, maar eerder 10.000 jaar (nou ja, ervan uitgaande dat de mondelinge geschiedenissen van de First Men kloppen, maar er zijn maesters bij de Citadel die volhouden dat het maar half zo lang is geweest).

We zitten natuurlijk nog erg vroeg in het proces, met de pilot-bestelling net binnen, dus we hebben nog geen regisseur, nog geen cast, nog een locatie, en zelfs nog geen titel. (Mijn keuze zou 'THE LONG NIGHT' zijn, wat alles omvattend is, maar het zou me verbazen als dat is waarvoor we kiezen. Het is waarschijnlijker dat HBO de term 'Game of Thrones' ergens zal willen gebruiken. Vroeg of laat zullen we het weten)."


'The Long Night' is in Game of Thrones een historische gebeurtenis in Westeros. De winter duurde toen een complete generatie. Dit was ook de periode waarin de Children of the Forest de White Walkers creëerden, Bran the Builder de muur maakte en de legendarische held Azor Ahai zou hebben geleefd.

Martin gaf ook duidelijkheid over de status van de andere projecten. Van de vijf projecten is er al een in de ijskast gezet en nu is er dus voor het project van Jane Goldman een pilot besteld. De andere drie zijn nog "actief in ontwikkeling". Deze spelen zich af in "andere periodes, met andere personages en verhalen."

Martin verwacht dat komende jaren meer pilots worden besteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer Amazon-serie 'Jack Ryan'!!
Series / Nieuws

Nieuwe trailer Amazon-serie 'Jack Ryan'!!

Eind augustus gaat de langverwachte serie dan eindelijk van start.

Na een korte teaser van een paar maanden terug, heeft Amazon nu een volledige nieuwe trailer vrijgegeven van de serie [i]Jack Ryan[/], gebaseerd op de boekenreeks van Tom Clancy.

John Krasinski neemt in navolging op Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine ditmaal de rol op zich van de CIA-analist die voor het eerst een levensgevaarlijke missie moet uitvoeren. Tijdens deze missie krijgt hij te maken met een nieuw type terrorist dat wereldwijde vernietiging als doel heeft.

De eerste aflevering van Jack Ryan wordt op 31 augustus a.s. door Amazon Prime Video beschikbaar gesteld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er komt nooit een revival van 'Friends'
Series / Nieuws

Er komt nooit een revival van 'Friends'

Echt niet.

Het gaat echt niet gebeuren: een revival van Friends. Volgens medebedenker David Crane hoeven we niet te verwachten ooit een nieuw seizoen te zien met Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Ross Geller, Chandler Bing en Joey Tribbiani. De NBC-serie was maar liefst tien jaar op televisie te zien en eindigde in 2004.

Tegenover The Wrap liet Crane weten dat het gewoon niet zal gebeuren. "Nee, dat gaat nooit gebeuren. Nooit. We zijn er klaar mee. Het is af," aldus Crane. Er is ook geen goede reden waarom er weer een nieuw seizoen te zien zou moeten zijn. Crane stelt namelijk dat alle personages een happy end hebben gekregen: "Daarom moet je ook niet meer willen zien, want het is allemaal een happy end."

En gelijk heeft 'ie. Het is beter om geen nieuwe afleveringen te maken van wat lange tijd de populairste komedie op televisie was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Iron Fist' S2 dit jaar nog te streamen!
Series / Nieuws

'Iron Fist' S2 dit jaar nog te streamen!

Dan zijn er maar liefst vier Marvel/Netflix-series te zien geweest in 2018!!

Toch wat verrassend nieuws vanuit Marvel en Netflix. Waar verwacht werd dat Daredevil mogelijk de laatste MCU-serie zou zijn dit jaar op de streamingdienst, blijkt dat niet te kloppen. Jeph Loeb, baas van de televisieafdeling van Marvel, laat namelijk weten dat Iron Fist een tweede seizoen krijgt dit jaar. Wanneer dat te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Tijdens een levendige Reddit AMA-sessie, liet Loeb op de vraag van een fan - die wilde weten of Iron Fist (Finn Jones) zijn kostuum krijgt - dat die "heel blij" zal zijn met "het tweede seizoen later dit jaar." Wanneer dat seizoen precies te zien zal zijn, is niet bekend, maar daarmee debuteren vier nieuwe seizoenen van de serie dit jaar.

Het is nog altijd ook de vraag wanneer het volgende seizoen van Daredevil op Netflix te zien zal zijn, maar gespeculeerd werd dat dit pas in oktober of november zou zijn. Als er een tweede reeks voor Iron Fist komt, dan wijst dat erop dat Daredevil eerder verder gaat…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO drama 'Succession' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

HBO drama 'Succession' krijgt een tweede seizoen

De tijd is gekomen om het roer over te dragen aan de nieuwe generatie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De Roys mogen zich misschien wel één van de meest verachtelijke gezinnen noemen die ooit op het kleine scherm te zien waren. Dat blijkt echter best goed te werken, want HBO heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Succession' met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen.

In Succession volgen we het doen en laten van deze steenrijke familie welke eigenaar is van één van 's werelds grootste mediaconglomeraten. Op het moment dat Logan (gespeeld door Brian Cox) beslist dat de tijd is gekomen om zich terug te trekken uit het bedrijf vanwege zijn ziekte is het aan de kinderen om een nieuwe strategie uit te werken. Het belooft in ieder geval een waar gevecht te worden waar wij als kijkers van zullen kunnen meegenieten!

De cast van 'Succession' bestaat niet alleen uit Brian Cox, maar ook uit namen als Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook en Kieran Culkin. Ook Alan Ruck, Matthew MacFadyen en Natalie Gold maken deel uit van de cast. Ben jij een fan van de serie 'Succession' en kijk jij nu al uit naar het tweede seizoen van deze reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen