Jodie Foster mogelijk in 'Y The Last Man'

Jodie Foster mogelijk in 'Y The Last Man'

De ster zou een hoofdrol spelen.

Jim Pedd, 22 juni 2018 om 16:21

Niemand minder dan Oscar-winnares Jodie Foster is in onderhandelingen om zich bij FX-serie Y: The Last man te voegen. De serie is na jaren van ontwikkelingshel eindelijk op komst, onder leiding van showrunner Michael Green, die samen met regisseur Melina Matsoukas een pilot maakt.
De serie wordt gebaseerd op de graphic novel reeks van Brian K. Vaughn, met artwork van Pia Guerra. Centraal staat Yorick Brown met zijn capucijneraapje Ampersand. Zij zijn de enige twee mannelijk overlevende zoogdieren. Centraal staat de reis van Yorick en de pogingen die hij doet om te achterhalen wat er aan de hand was. Ook probeert hij te overleven samen met enkele vrouwen.

That Hashtag Show stelt nu dat Foster in onderhandelingen is om de rol van Yorick, Jennifer Brown, te spelen. Jennifer is in de comics een congresvrouw uit Ohio, die in de regering een grote rol speelt, als landen hun mannelijke helft beginnen te verliezen. Dat met grote invloed op alles, van het gewone leven tot de toekomst van de mensheid zelf.

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Y The Last Man, Jodie Foster, Michael Green, FX

Populair nieuws