Nog een 'Breaking Bad'-personage naar 'Better Call Saul'

Nog een Breaking Bad-personage naar BCS

De spin-off en prequel gaat hard door!

Jim Pedd, 22 juni 2018 om 18:30

Een erg belangrijk personage uit Breaking Bad maakt zijn opwachting in de komende vierde reeks van Better Call Saul. Dat laat Vince Gilligan weten, al wilde de showrunner niet bekend maken wie dan precies de crossover maakt.
De serie is een prequel op Breaking Bad, en laat zien hoe Saul Goodman (Bob Odenkirk) precies de huichelachtige advocaat werd die we kennen uit Breaking Bad. Tijdens de serie vertelde Gilligan dat de serie behoorlijk duister moet worden.

“Seizoen vier wordt echt geweldig,” begon Gilligan. “Het wordt duisterder, het wordt rijker. Het heeft nog steeds humor, maar op de Venn-diagram van Breaking Bad en Better Call Saul, wordt de overlap in het centrum alleen maar groter.”

Naar het schijnt trekt de serie in het nieuwe seizoen naar Albuquerque, waar Breaking Bad zich afspeelt. Gerucht gaat dat Aaron Paul dan te zien is als junkie Jesse Pinkman. Een andere optie is dat Dean Norris terugkeert als Hank Schrader. Wie het wordt is snel duidelijk, want in de VS gaat de serie op 6 augustus verder.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Vince Gilligan, Aaron paul, Dean Norris, Spinoff, AMC

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws