Casting 'The Witcher' bijna al van start

Casting 'The Witcher' bijna al van start

Netflix pompt miljoenen in deze serie.

Jim Pedd, 26 juni 2018 om 10:14

Netflix gaat binnenkort al castleden zoeken voor zijn The Witcher-serie. De bedoeling is dat vooral snel voor hoofdpersonen Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg castleden gevonden worden. Ontwikkelingen rond de serie, die ontwikkeld wordt door Lauren Schmidt Hissrich, zullen dan ook snel gaan de komende tijd.
De serie wordt gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Daarin staat Geralt of Rivia centraal, een witcher, die verantwoordelijk is om de mensen te beschermen tegen bovennatuurlijke bedreigingen, waaronder weerwolven. De boeken werden al tot games omgetoverd, waarvan het meest recente deel, The Witcher 3: Wild Hunt, veruit de populairste is.

Er is dus ook genoeg interesse in het verhaal van Geralt en zijn jacht op de bovennatuurlijke wezens. De serie van Netflix zal, als het goed is, behoorlijk duister worden en draaien om oorlog tussen verschillende landen in de fictieve wereld van Sapkowski. Acht afleveringen krijgt het eerste seizoen, dat in 2020 te zien moet zijn.

Lees meer over: Netflix, The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, Geralt of Rivia, Andrzej Sapkowski

Populair nieuws