search
Eerste teaser Netflix-animatieserie 'Disenchantment'!!
Series / Trailer

Eerste teaser Netflix-animatieserie 'Disenchantment'!!

Zal Groenings nieuwste creatie de kwaliteit van The Simpsons en Futurama weten te evenaren?

Vandaag hebben we de eerste teaser voor julie van de langverwachte, op volwassenen georiënteerde, Netflix-animatieserie Disenchantment voor jullie! Alle tien afleveringen van het eerste seizoen zullen op 17 augustus a.s. beschikbaar worden gesteld door Netflix. De serie is een creatie van Matt Groening, die eerder met veel succes zowel The Simpsons als Futurama bedacht. Je kunt de teaser hieronder bekijken.


In Disenchantment worden we getransporteerd naar het middeleeuwse koninkrijk Dreamland. We volgen in de serie de avonturen van de constant bezopen prinses Bean, haar felle elfenvriendje Elfo en haar persoonlijke demon Luci. Het trio krijgt tijdens hun avonturen te maken met o.a. trollen, feeën, dwergen, walrussen en heel veel domme mensen.

De hoofdzakelijke stemmencast van de serie bestaat uit namen als Abbi Jacobson (als Bean), Nat Faxon (als Elfo) en Eric Andre (als Luci). Ze worden vergezeld door acteurs als John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding en Lucy Montgomery.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen