Netflix lanceert eerste Indische horror serie

Netflix lanceert eerste Indische horror serie

Geoffrey Ketels, 9 juli 2018 om 15:46

Netflix heeft bekend gemaakt dat het in augustus haar eerste originele Indische horror serie zal lanceren genaamd 'Ghoul'. De productie van de serie gebeurde in overeenkomst tussen Netflix en Blumhouse, Ivanhoe en de Indische productiemaatschappij Phantom Films. De reeks zal bestaan uit slechts drie afleveringen en zal wereldwijd op de streamingdienst verschijnen op 24 augustus van dit jaar.

De serie 'Ghoul' is gebaseerd op Arabische folklore en speelt zich af in een geheim detentiecentrum waar Nida ontdekt dat er verschillende terroristen gevangen worden gehouden die niet van deze wereld zijn. Het script voor de serie is geschreven door Patrick Graham. De cast van Ghoul bestaat uit onder meer Radhika Apte (die ook te zien is in Sacred Games) en Manav Kaul.

Recent, namelijk op 6 juli ging op Netflix Sacred Games in première. Deze serie komt van de hand van Anurag Kashyap en Vikramaditya Motwane en werd eveneens geproduceerd door Phantom. Ben jij benieuwd naar wat deze Indische horror serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Het is nog even afwachten tot 24 augustus om daar achter te komen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Ghoul, Netflix, serie

Populair nieuws