search
Netflix lanceert eerste Indische horror serie
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste Indische horror serie

De streamingdienst wil zich meer gaan richten op de Indische markt...

Geoffrey Ketels

Netflix heeft bekend gemaakt dat het in augustus haar eerste originele Indische horror serie zal lanceren genaamd 'Ghoul'. De productie van de serie gebeurde in overeenkomst tussen Netflix en Blumhouse, Ivanhoe en de Indische productiemaatschappij Phantom Films. De reeks zal bestaan uit slechts drie afleveringen en zal wereldwijd op de streamingdienst verschijnen op 24 augustus van dit jaar.


De serie 'Ghoul' is gebaseerd op Arabische folklore en speelt zich af in een geheim detentiecentrum waar Nida ontdekt dat er verschillende terroristen gevangen worden gehouden die niet van deze wereld zijn. Het script voor de serie is geschreven door Patrick Graham. De cast van Ghoul bestaat uit onder meer Radhika Apte (die ook te zien is in Sacred Games) en Manav Kaul.

Recent, namelijk op 6 juli ging op Netflix Sacred Games in première. Deze serie komt van de hand van Anurag Kashyap en Vikramaditya Motwane en werd eveneens geproduceerd door Phantom. Ben jij benieuwd naar wat deze Indische horror serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Het is nog even afwachten tot 24 augustus om daar achter te komen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen