search
Volledige teaser 'The Flash'
Series / Trailer

Volledige teaser 'The Flash'

Arrow en The Flash staan tegenover elkaar!



We hadden al een korte teaser waarin we zowel Arrow (Stephen Amell) als The Flash (Grant Gustin) voorbij zagen komen. Maar nu is de volledige versie van die video vrijgegeven door The CW. Het zijn de eerste goede beelden van de aankomende spin-off van Arrow, The Flash, die zijn vrijgegeven. En die zien er niet eens zo slecht uit ook.

Er is nog maar weinig bekend over de serie. Het uitgangspunt kennen we natuurlijk wel al. Forensisch onderzoeker Barry Allen van Central City wordt geraakt door bliksem, die veroorzaakt is door een deeltjesversneller van S.T.A.R. Labs. Vervolgens raakt hij in een coma, om maanden later wakker te worden met superkrachten. Hij kan zich supersnel vooruit bewegen. Maar al snel blijkt Barry niet de enige te zijn die speciale krachten heeft overgehouden aan het ongeluk: er zijn nog veel meer mensen die dat hebben en velen gebruiken hun krachten niet voor het goede. Barry besluit een samenwerking aan te gaan met S.T.A.R. Labs en onschuldige mensen te beschermen.

Naast Grant Gustin zijn in de serie ook Jesse L. Martin (als Detective West), Danielle Panabeker (Caitlin Snow), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon) en Tom Cavanagh (Harrison Wells) te zien. In het najaar gaat de serie in de Verenigde Staten in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen