search

Ons nieuws van donderdag 15 mei 2014

Volledige trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Volledige trailer 'The Flash'

En twee foto's en meer over een crossover tussen Arrow en Flash.



Eerder vandaag hadden we een volledige teaser van Arrow spin-off The Flash. Daarin zagen we hoe de twee superhelden, gespeeld door Stephen Amell en Grant Gustin, hun krachten aan elkaar lieten zien. Nu is er een vijf minuten durende trailer vrijgegeven van de serie van televisiezender The CW, die je hierboven kunt bekijken.

Verder zijn er twee officiële afbeeldingen vrijgegeven van de eerste aflevering van de serie en blijkt Stephen Amell in de pilot te zien te zijn. Eerst nog de foto's. De eerste daarvan laat ons Barry Allen (Gustin) zien, die de dood van zijn moeder onderzoekt. De tweede is van het iconische DC-personage, The Flash.





Dan is er natuurlijk nog het nieuws van Amell. "In de pilot van The Flash, komt Barry naar mij," vertelde Amell in een interview met TVGuide.com. "Er is een moment in de Flash pilot, waarin wij een scène delen. Het is zijn pilot, maar het voelt alsof het onze show is, omdat hij naar Starling City komt. Voor mij was dat een van de meest belonende dingen om te doen als acteur, omdat we in essentie dezelfde crew hadden voor onze pilot. Maar nu is het twee jaar later en hebben we dezelfde regisseur."

"Het voelde alsof we terug in de tijd gingen," vertelde Amell verder. "[Flash en Arrow regisseur] David Nutter vroeg me deel te zijn van de pilot en tegen hem kan ik natuurlijk nooit nee zeggen." En in de toekomst komen er veel meer crossovers. "We zouden gek zijn als we dat niet deden. Ik weet niet of het grote gebeurtenissen zullen zijn, maar de series spelen zich af in hetzelfde universum. Daar geen gebruik van maken, zou gestoord zijn. Dus ik weet eigenlijk wel zeker dat we dat gaan doen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitgebreide blik op 'Extant' met Halle Berry
Series / Video/clip/featurette

Uitgebreide blik op 'Extant' met Halle Berry

De nieuwe sciencefictionserie is een productie van Steven Spielberg.



CBS heeft wederom nieuwe beelden van hun nieuwe serie Extant vrijgegeven. De lange trailer geeft behoorlijk wat weg van de plot, dus kijken op eigen risico Halle Berry (X-Men) speelt de hoofdrol in de sciencefiction-serie, die vanaf woensdag 2 juli zal worden uitgezonden. Steven Spielberg fungeert als een uitvoerend producent van de serie. Je kunt de trailer, die veel nieuwe beelden bevat, hierboven bekijken.

Extant is een mysterieuze thriller over een vrouwelijke astronaut die herenigd wordt met haar familie na een jaar in de ruimte te hebben doorgebracht. Haar ervaringen leiden tot gebeurtenissen die uiteindelijk de koers van de menselijke geschiedenis zullen veranderen.

De serie werd gemaakt door CBS Television in samenwerking met Amblin Television. Greg Walker, Mickey Fisher, die ook het script schreef, Brooklyn Weaver, Justin Falvey en Darryl Frank zullen de serie produceren naast de eerder genoemde Spielberg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige teaser 'The Flash'
Series / Trailer

Volledige teaser 'The Flash'

Arrow en The Flash staan tegenover elkaar!



We hadden al een korte teaser waarin we zowel Arrow (Stephen Amell) als The Flash (Grant Gustin) voorbij zagen komen. Maar nu is de volledige versie van die video vrijgegeven door The CW. Het zijn de eerste goede beelden van de aankomende spin-off van Arrow, The Flash, die zijn vrijgegeven. En die zien er niet eens zo slecht uit ook.

Er is nog maar weinig bekend over de serie. Het uitgangspunt kennen we natuurlijk wel al. Forensisch onderzoeker Barry Allen van Central City wordt geraakt door bliksem, die veroorzaakt is door een deeltjesversneller van S.T.A.R. Labs. Vervolgens raakt hij in een coma, om maanden later wakker te worden met superkrachten. Hij kan zich supersnel vooruit bewegen. Maar al snel blijkt Barry niet de enige te zijn die speciale krachten heeft overgehouden aan het ongeluk: er zijn nog veel meer mensen die dat hebben en velen gebruiken hun krachten niet voor het goede. Barry besluit een samenwerking aan te gaan met S.T.A.R. Labs en onschuldige mensen te beschermen.

Naast Grant Gustin zijn in de serie ook Jesse L. Martin (als Detective West), Danielle Panabeker (Caitlin Snow), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon) en Tom Cavanagh (Harrison Wells) te zien. In het najaar gaat de serie in de Verenigde Staten in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
CBS ziet af van 'How I Met Your Dad'
Series / Nieuws

CBS ziet af van 'How I Met Your Dad'

De serie wordt nu mogelijk ondergebracht bij een andere tv-zender.

Onlangs werd nog bekend dat Meg Ryan een rol zou gaan spelen in How I Met Your Dad, maar nu heeft de zender laten weten dat ze de serie niet zullen oppikken. De pilot van de spinoff van How I Met Your Mother viel blijkbaar niet genoeg in de smaak bij de grote bazen van CBS. Door de herkenbaarheid van de titel is de kans echter groot dat de serie zal worden opgepikt door een ander Amerikaans netwerk.

In de spinoff, die afgelopen oktober werd aangekondigd, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Greta Gerwig (Frances Ha, Arthur) en Emily Spivey (Up All Night). Carter Bays en Craig Thomas, de bedenkers van How I Met Your Mother, schrijven momenteel de pilot en zullen ook fungeren als uitvoerend producenten.

De comedy-serie gaat over Sally (Gerwig) en haar groep vrienden. Ryan doet de stem van 'Future Sally'. Het is nog onbekend vanaf wanneer How I Met Your Dad zal worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen twaalf laatste seizoen 'Two and a Half Men'
Series / Nieuws

Seizoen twaalf laatste seizoen 'Two and a Half Men'

Aan alles komt een einde.

CBS-serie Two and a Half Men komt komend seizoen tot een einde. Nina Tassler vertelde gisteren dat showrunner Chuck Lorre een seizoen-lang durend afsluitend verhaal gepland heeft voor zijn zeer succesvolle comedy. "Hij heeft wat geweldige plannen en grote verrassingen gepland," vertelde Tassler.

De beslissing komt nadat het twaalfde seizoen van de serie begin maart al groen licht kreeg. En dat terwijl normaal steeds opnieuw onderhandeld wordt over een contract voor Jon Cryer en Ashton Kutcher.

De comedy is bijzonder prijzig, dus waarschijnlijk wordt er daarom mee gestopt. Kutcher is sinds seizoen elf de best verdienende comedy-acteur op televisie. Hij kreeg 700.000 dollar per aflevering en tegenspeler Cryer krijgt 620.000 dollar per aflevering. Kijkcijfers zijn nog altijd goed: zo rond de elf en een half miljoen kijkers per aflevering.

Dat is een stuk minder dan toen Charlie Sheen nog hoofdrolspeler was, maar nog altijd net. De serie is natuurlijk ook vrij controversieel. Zo werd Sheen ontslagen na een ruzie met bedenker Lorre en noemde hoofdrolspeler Angus T. Jones de serie vuil en vond hij zichzelf hypocriet. Sinds mei 2013 is hij niet meer te zien geweest in de show.

Zijn jullie blij met het einde of hadden jullie graag meer seizoenen gezien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunners over uitdagingen tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Showrunners over uitdagingen tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het is erg moeilijk om de serie goed in het Marvel Cinematic Universe te passen.

Nu bekend is dat er een tweede seizoen komt van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. is het natuurlijk tijd om te kijken hoe het verder moet. Showrunners Maurissa Tancharoen en Jed Whedonspraken over de uitdagingen van het tweede seizoen en wat erbij komt kijken om het goed te maken.

"Het standalone format, dat je aan het einde van elke aflevering min of meer opnieuw begint, geeft niet het gevoel dat er veel op het spel staat," vertelde Whedon. "Je weet dat, aan het einde van de dag, alles weer netjes afgerond wordt. In de laatste afleveringen van het seizoen lieten we zien dat het NIET zo verder gaat. Er kan op elk moment iets spannends gebeuren."

Verder wil men minder easter eggs gaan toevoegen, vertelt Whedon. "We willen niet in een easter egg producerende boerderij veranderen. We willen bestaansrecht hebben en niet lenen van de films. Net als Iron Man los van Thor bestaat, maar in The Avengers toch samen kunnen zijn."

"Dat je in hetzelfde universum bestaat geeft je grote mogelijkheden," vertelde Whedon verder. "Maar het maakt alles ook veel complexer." Daar is Tancharoen het helemaal mee eens. "Het is als een grote puzzel, waar alle delen op een bepaalde manier in passen. Er zijn bepaalde dingen die we nu nog niet kunnen noemen, maar ook dingen die we juist wel kunnen noemen. En als we dat kunnen, is het erg spannend. Maar er zijn regels, een structuur en een algemene samenvatting van het hoe universum zich over de tijd ontwikkelt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsissen laatste afleveringen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Synopsissen laatste afleveringen 'Game of Thrones'

Er komt een hele grote veldslag aan.

De laatste synopsissen van het vierde seizoen van Game of Thrones zijn binnen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar er zijn nog maar vier afleveringen te gaan in de serie, dus het komt al snel tot een einde. Komende maandag is in Nederland de zevende aflevering te zien: Mockingbird (waarvan hier de promo).

Daarna krijgen we nog drie afleveringen: The Mountain and the Viper, The Watchers on the Wall en The Children. Dit seizoen is het niet zo dat pas de negende aflevering als gamechanger geldt, maar is er genoeg actie verspreidt over het hele seizoen. Toch mogen we in Watchers on the Wall een grote veldslag verwachten. Neil Marshall, die de aflevering Blackwater van seizoen twee regisseerde, keert terug voor deze aflevering en zal ons daarin een nog grotere veldslag tonen. Verder krijgen we wat mysterieuze onthullingen in aflevering tien.

Aflevering #38: The Mountain and the Viper
Debuut NL: Maandag 2 juni (20:30-21:30)
Onverwachte bezoekers komen aan in Mole's Town. De motieven van Littlefinger (Aidan Gillen) worden in twijfel getrokken. Ramsay (Iwan Rheon) probeert zich te bewijzen aan zijn vader en er wordt besloten over Tyrion's (Peter Dinklage) lot.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Alex Graves.

Aflevering #39: The Watchers on the Wall
Debuut NL: Maandag 9 juni (20:30-21:30)
Jon Snow (Kit Harington) en de Night's Watch komen tegenover een grote uitdaging te staan.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Neil Marshall.

Aflevering #40: The Children
Debuut NL: Maandag 16 juni (20:30-21:30)
De omstandigheden veranderen met een onverwachte bezoeker aan het noorden van de muur. Daenerys (Emilia Clarke) komt tegenover een harde realiteit te staan. Bran (Isaac Hempstead Wright) leert meer over zijn lotsbestemming. Tyrion (Dinklage) ziet in hoe moeilijk zijn situatie is.
Geschreven door David Benioff & D. B. Weiss, geregisseerd door Alex Graves.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.