Nieuwe personages in 'Agents of SHIELD'

Nieuwe personages in 'Agents of SHIELD'

Lees hier wat we al weten over de nieuwe helden en schurken.

Jim Pedd, 19 juli 2018 om 11:42

Geheel onverwacht kreeg Agents of SHIELD een zesde seizoen. Dat terwijl de verwachting was dat het vijfde seizoen het laatste zou zijn, en dat ook een gesloten einde had. Maar er komen meer afleveringen en vandaag zijn er dankzij That Hashtag Show omschrijvingen van de nieuwe personages.
Jaco: een man van in de dertig. Een zwijgzame huurling die slim is en gedurfde acties onderneemt. Hij is uiterst intelligent als je hem hoort spreken.
Pax: een jonge man van in de twintig, een gevaarlijk huurling, maar met humor. Hij brengt de humor met zich mee die uit de serie verdween met Lance Hunter.
Butterfly: een vrouw van in de twintig, die dodelijk en onvoorspelbaar is. Een terugkerende gastrol.
Professor L: een briljant man van in de zestig, die positief kijkt naar de mensheid, maar tegelijk verbitterd is geraakt. Ook een terugkerende gastrol.
Agent Damon: een nieuwe soldaat van SHIELD, die knap, cool en grappig is. Hij zal slechts in één aflevering te zien zijn.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend, maar de verwachting is dat we ergens tot de zomer van 2019 moeten wachten.

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Agents of SHIELD, ABC, Marvel, Agent COulson, Clark Gregg

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws