Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 2 en spin-off in de maak!

Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 2!!

Gave beelden uit het volgende seizoen.

Bram de Groot, 21 juli 2018 16:47

CBS All Access en Netflix hebben de eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Ook is onthuld dat actrice Rebecca Romijn te zien zal zijn als de originele Number One en dat er een soort spin-off is besteld door CBS. Check de beelden hieronder.


De spin-off die besteld is draagt de titel 'Short Treks' en dit is een reeks van vier afleveringen van ieder 10 tot 15 minuten. De afleveringen bieden de mogelijkheid om dieper in bepaalde personages te duiken van binnen Star Trek: Discovery en het Star Trek-universum.

De cast van seizoen 2 van bestaat uit Sonequa Martin-Green als First Officer Michael Burnham, Michelle Yeoh als Captain Philippa Georgiou, Jason Isaacs als Captain Lorca, Doug Jones als science officer Saru, Anthony Rapp als mede-science officer Stamets, Terry Serpico als Starfleet admiral Anderson, Maulik Pancholy als chief medical officer Nambue, Sam Vartholomeos als junior Starfleet officer Connor, Mary Wiseman als Cadet Tilly, James Frain als Sarek, astrophysicist en de vader van Spock, Chris Obi als Klingon-leider T’Kuvma, Mary Chieffo als L’Rell, een Klingon commandant, Shazad Latif als Lieutenant Tyler, Rekha Sharma als Commander Landry, Kenneth Mitchell als Kol, Clare McConnell als Dennas, Damon Runyan als Ujilli en Rainn Wilson als Harry Mudd.

Star Trek: Discovery moet ergens in 2019 terugkeren via CBS All Access en Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: Star Trek Discovery, 2018, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp

Populair nieuws