search

Ons nieuws van zaterdag 21 juli 2018

Trailers Vikings, Nightflyers, DC series, Lore, Good Omens, Preacher en nog veel meer!
Series / Trailer

Trailers Vikings, Nightflyers, DC series, Lore, Good Omens, Preacher en nog veel meer!

Comic Con heeft ons veel te bieden.

Tijdens Comic Con zijn er heel wat gave trailers verschenen. Zo zag je al de trailers voor The Walking Dead S9 (trailer), Fear the Walking Dead S4B (trailer), Star Trek: Discovery S2 (trailer), Iron Fist S2 (trailer), Mayans MC S1 (trailer), Doctor Who S11 (trailer), Titans S1 (trailer) en Better Call Saul S4 (trailer). Hieronder zie je nog veel meer trailers die zijn verschenen!

Pik je favoriete serie eruit, of laat je verrassen door de vele andere beelden!

Vikings - Seizoen 5



Origin - Seizoen 1



Nightflyers - Seizoen 1



Project Blue Book - Seizoen 1



Mars - Seizoen 2



Preacher - Seizoen 3



Lore - Seizoen 2



Good Omens - First Look



DC Series - Villains & Heroes promo



Young Justice: Outsiders - Seizoen 3



TMNT - Seizoen 1



Voltron: Legendary Defender - Seizoen 7

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 2 en spin-off in de maak!
Series / Trailer

Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 2 en spin-off in de maak!

Gave beelden uit het volgende seizoen.

CBS All Access en Netflix hebben de eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Ook is onthuld dat actrice Rebecca Romijn te zien zal zijn als de originele Number One en dat er een soort spin-off is besteld door CBS. Check de beelden hieronder.



De spin-off die besteld is draagt de titel 'Short Treks' en dit is een reeks van vier afleveringen van ieder 10 tot 15 minuten. De afleveringen bieden de mogelijkheid om dieper in bepaalde personages te duiken van binnen Star Trek: Discovery en het Star Trek-universum.

De cast van seizoen 2 van bestaat uit Sonequa Martin-Green als First Officer Michael Burnham, Michelle Yeoh als Captain Philippa Georgiou, Jason Isaacs als Captain Lorca, Doug Jones als science officer Saru, Anthony Rapp als mede-science officer Stamets, Terry Serpico als Starfleet admiral Anderson, Maulik Pancholy als chief medical officer Nambue, Sam Vartholomeos als junior Starfleet officer Connor, Mary Wiseman als Cadet Tilly, James Frain als Sarek, astrophysicist en de vader van Spock, Chris Obi als Klingon-leider T'Kuvma, Mary Chieffo als L'Rell, een Klingon commandant, Shazad Latif als Lieutenant Tyler, Rekha Sharma als Commander Landry, Kenneth Mitchell als Kol, Clare McConnell als Dennas, Damon Runyan als Ujilli en Rainn Wilson als Harry Mudd.

Star Trek: Discovery moet ergens in 2019 terugkeren via CBS All Access en Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 4B!
Series / Trailer

Trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 4B!

Binnenkort weer op de buis.

Net als voor seizoen 9 van de moederserie The Walking Dead is er voor seizoen 4b van Fear the Walking Dead een trailer verschenen tijdens Comic Con San Diego. Check hieronder de beelden uit het tweede deel van het huidige seizoen.



In het vervolg gaan we zien hoe de overgebleven personages omgaan met de tegenslagen aan het einde van seizoen 4B, toen Kim Dickens' Madison Clark zich opofferde voor de groep. De overblijvers moeten een plek krijgen in de groep, maar ook de walkers zien te overleven.

Op 12 augustus keert Fear the Walking Dead terug op AMC. Op 30 september wordt het seizoen afgerond, zodat op 7 oktober The Walking Dead seizoen 9 kan starten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Joss Whedon reboot 'Buffy the Vampire Slayer'
Series / Nieuws

Joss Whedon reboot 'Buffy the Vampire Slayer'

Maar geen Sarah Michelle Gellar.

Tijdens Comic Con in San Diego is onthuld dat Joss Whedon als uitvoerend producent betrokken zal zijn bij een reboot van zijn serie Buffy the Vampire Slayer. De showrunner is ook bekend. Dit wordt Monica Owusu-Breen (Alias, Lost, Fringe, Agents of S.H.I.E.L.D.). Zij zal de serie ook schrijven, onder toeziend oog van 20th Century Fox Television.

Verwacht geen terugkeer van Sarah Michelle Gellar (serie) of Kristy Swanson (film). De serie moet geleid door een Afrikaans-Amerikaanse actrice en het verhaal zou zich meer focussen op diversiteit.

Bij de onthulling werd volgens Deadline aangegeven dat de plannen nog pril zijn en dat er nog weinig verdere details te onthullen zijn. Aankomende zomer wordt het idee van de reboot aangeboden aan tv-zenders.

Buffy the Vampire Slayer bestaat uit zeven seizoenen en deze werden tussen 1997 en 2003 uitgezonden. In 1992 verscheen de film.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DC-heldin 'Stargirl' krijgt eigen serie!
Series / Nieuws

DC-heldin 'Stargirl' krijgt eigen serie!

Ook deze show komt op de DC Universe streamingdienst te staan.

De DC Universe streamingdienst krijgt langzaamaan vorm. Geoff Johns, die aan het hoofd van de dienst staat, heeft laten weten dat er een serie rond heldin Stargirl gepland staat. Het personage zal "op een missie zijn om het nalatenschap van de Justice Society" te herstellen.

Daarmee is het weer een nieuwe serie die aan het DC Universe wordt toegevoegd. De eerste daarvan is Titans, een live-action versie van de tienerhelden. Verder zijn animatieseries Young Justice: Outisders en Harley Quinn gepland. Ook komt er een Doom Patrol-serie en een live-action Swamp Thing-serie.

DC Universe biedt zowel klassieke films als series, en een reeks digitale comic books. Dat allemaal voor 75 dollar per jaar, of 7,99 dollar per maand. Voorlopig is de dienst er enkel in de Verenigde Staten, maar de bedoeling is om deze uiteindelijk wereldwijd beschikbaar te maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden S2 'Iron Fist'!
Series / Trailer

Eerste beelden S2 'Iron Fist'!

Danny Rand is terug.

Marvels Iron Fist keert al in september terug op Netflix. Dat blijkt uit een Date Announcement video, waarin we zien hoe Danny (Finn Jones) het op straat opneemt tegen een aantal criminelen. New York is nu zijn stad om te beschermen, stelt hij, en dat zal hij met verve doen. Vanaf 7 september, want dan gaat het tweede seizoen op Netflix in première.

Alle dertien nieuwe afleveringen zijn dan in één klap te streamen. Het is nog niet helemaal zeker waar het nieuwe seizoen over zal gaan, maar er hangt weer veel vanaf. De serie werd in het eerste seizoen niet bijster goed ontvangen, dus de hoop van Netflix en Marvel is dat ze dat beeld kunnen rechtzetten met deze nieuwe reeks. Hieronder de trailer!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd review 'Broadchurch' - het slotstuk!
Series / Blu-ray Review

Dvd review 'Broadchurch' - het slotstuk!

BBC rondt de prachtige serie af.

Bedenker: Nick Antosca | Cast: Olivia Colman (DS Ellie Miller), David Tennant (DI Alec Hardy), Jodie Whittaker (Beth Latimer), Andrew Buchan (Mark Latimer), Arthur Darvill (Rev. Paul Coates), Carolyn Pickles (Maggie Radcliffe) e.a. | Jaar: 2013 - 2017 | Zender: ITV

Na het enorme succes van het eerste en tweede seizoen verscheen van de serie Broadchurch in 2017 alweer het derde seizoen, met opnieuw uitstekende castleden als Olivia Colman (The Crown), David Tennant (Jessica Jones) en Jodie Whittaker (Doctor Who). Dit derde en tevens laatste seizoen bleek zelfs de best bekeken dramaserie tot op heden voor zender ITV.

Just Entertainment zette seizoen 3 op twee Dvd-schijven. Hieronder een blik op de inhoud van de schijven, met als eerste een trailer en de synopsis.



In het laatste seizoen is het drie jaar na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen en zijn inspecteurs Ellie Miller en Alec Hardy terug in het Engelse kustplaatsje Broadchurch. Ze onderzoeken de brute aanranding van een vrouw uit het dorp, en de zaak dreigt vele oude wonden weer open de rijten en de bewoners erger dan ooit te verdelen. Het onderzoek leidt de inspecteurs naar een groot feest met bijna honderd gasten, en iedereen is verdacht. Ze komen erachter dat de aanval op de vrouw met voorbedachte rade was. Wat voor duistere geheimen houden de inwoners van Broadchurch nog schuil? En zullen onopgeloste zaken rond de dood van de jonge Danny Latimer uiteindelijk toch nog worden beslecht?



Uitgave: Broadchurch - Seizoen 3 | Aantal discs 2 x Dvd | Afleveringen: 8 x ca. 44 minuten | Release: juni 2018 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 8717344759359 | Met dank aan: Just Entertainment

De twee schijven van deze Dvd-uitgave van het derde seizoen van Broadchurch zitten verpakt in een doorzichtige dvd-keepcase. In de hoes overigens geen titels of korte synopsissen. Gemiste kans.

Beeld en geluid
Het slotseizoen van Broadchurch kreeg in Nederland enkel een Dvd-uitgave. Bij seizoen 2 was dat nog anders. Het beeld ziet er in standaard resolutie redelijk tot goed uit, met vooral een nette kleurbalans die ervoor zorgt dat zowel de scènes overdag als 's avonds er keurig uit ziet, zonder extra onvolkomenheden. Uiteraard had de liefhebber dit liever in high def gezien. De geluidstrack is dolby digital 5.1 en ook netjes. De focus ligt uiteraard op de dialoog.

Extra's
Just Entertainment heeft het gehouden bij de acht afleveringen van het laatste seizoen. Deze staan per vier afleveringen verdeeld over de twee schijven. Bij de eerdere seizoenen was het net iets anders. De Dvd-uitgave van seizoen 1 was nog kaal, maar het tweede seizoen 2 kwam uit op Blu-ray en had ook een aantal fraaie extra's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.