search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke tips hebben we deze week voor je?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Iedereen noemt hem een idioot in de jaren tachtig. Hideaki ontmoet op een dag komedielegende Santa, en besluit daarom zijn naam te veranderen naar Jimmy. Het maakt hem tot een wereldster.



De avonturen van tovenaar Merlijn, de legendarische man toen hij nog een jonge kerel was. En toen hij de jonge Prince Arthur aan het hof van Camelot diende.



De astronaut Gary heeft een sidekick die planeten verwoest en Mooncake heet. Samen vertrekken ze op een reis om uit te vogelen waar het einde van het universum ligt - als dat al bestaat.



Ontmoet de meest excentrieke eigenaren van huizen en hun bijzondere huizen. Van huizen met een achtbaan in de tuin, tot huizen met een gigantisch aquarium erin.



Een intense blik op de wereld van junior college football, waarbij de verhalen van spelers en coaches in en buiten de klas centraal staan.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E10
The 100 (2014) - S05E09
Explained (2018) - S01E11
Shooter (2016) - S03E05
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E09
Mr. Sunshine (2018) - S01E02



Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderserie
Luna Petunia: Terug naar Amazia (2018 | 2 seizoenen)
Home: Avonturen met Tip & Oh[/url]1 (2016 | 4 seizoenen)


Reality
[url1=https://www.imdb.com/title/tt0437741/?ref_=nv_sr_1]Project Runway
(2004 | 1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen