search

Ons nieuws van zondag 22 juli 2018

Trailer X-Men serie 'The Gifted' seizoen 2!!
Series / Trailer

Trailer X-Men serie 'The Gifted' seizoen 2!!

Na Legion de tweede X-Men serie.

FOX heeft de trailer onthuld voor het tweede seizoen van The Gifted. Het dertiendelige eerste seizoen werd eerder dit jaar afgerond en de serie is na Legion de tweede X-Men serie van FOX.



Er is tijdens Comic Con in San Diego bekendgemaakt dat in het tweede seizoen de mutantengroep The Morlocks te zien zal zijn!

Het tweede seizoen gaat verder na de explosie van Atlanta Station. De Mutant Underground gaat op zoek naar hun vrienden en familie die zijn achtergebleven met The Inner Circle. Zo komen ze in aanraking met andere groepen met extreme ideologieën, zowel mensen als mutanten. Een nieuw conflict is in aantocht.

The Gifted keert terug op 25 september op FOX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailers Arrow S7, The Flash S5, Supergirl S4, Legends S4 en Black Lightning S2!
Series / Trailer

Trailers Arrow S7, The Flash S5, Supergirl S4, Legends S4 en Black Lightning S2!

Vanaf oktober weer een DC-superheldenfeest!

Na de trailer voor de DC-films Aquaman en Shazam! en de eerdere Heroes & Villains-promo waarin Batwoman werd geteast, zie je hieronder de trailer voor de DC-series van de zender The CW. De series Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en Black Lightning keren later dit jaar terug op de buis.

Arrow - Seizoen 7
Deze serie startte het Arrowverse op The CW. Op 15 oktober start seizoen 7!



The Flash - Seizoen 5
Misschien wel de succesvolste serie tot op heden. Seizoen 5 trapt af op 9 oktober, uiteraard op The CW.



Supergirl - Seizoen 4
Deze DC-serie startte niet op The CW, maar toen het een succes werd deze overgeheveld van CBS naar The CW. Vanaf 14 oktober is seizoen 4 te zien.



Legends of Tomorrow - Seizoen 4
Oorspronkelijk bedoeld als eenmalige spin-off met een kort seizoen, bevindt deze serie zich al in seizoen 4. Vanaf 22 oktober weer te zien.



Black Lightning - Seizoen 2
Deze vijfde serie in het Arrowverse heeft een mindere relatie met bovenstaande series, aangezien deze zich op een andere Aarde afspeelt. Mogelijk volgt er in seizoen 2 of later een cross-over. Bijvoorbeeld met The Flash. Terug op 9 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd review 'GTST' seizoen 18 - nu in breedbeeld
Series / Blu-ray Review

Dvd review 'GTST' seizoen 18 - nu in breedbeeld

Nog een paar seizoenen te gaan om gelijk te lopen.

Bedenker: Reg Watson | Cast: Caroline De Bruijn (Janine Elschot), Erik de Vogel (Ludo Sanders), Marly van der Velden (Nina Sanders), Jette van der Meij (Laura Selmhorst), Amber Brantjes (Rikki de Jong), Inge Schrama (Sjors Langeveld) e.a. | Jaar: 1990 - heden | Tv-zender: RTL4

Distributeur Just Entertainment bracht verleden jaar drie seizoenen van Goede tijden, slechte tijden uit op Dvd, maar komt nu pas met de eerste uitgave van 2018. En wel die van seizoen 18. Dit seizoen werd uitgezonden van 27 augustus 2007 tot 20 juni 2008, met maar liefst 215 afleveringen. We starten de review met de cliffhanger van seizoen 17.

[video_embed]2494[/video_embed]

Seizoen 17 eindigde met het dramatisch verlopen examenfeest van Florien en Nina. Aan het begin van dit achttiende seizoen is de rust weer enigszins weergekeerd in Meerdijk. Maar niet voor lang, want als gevolg van een wraakzuchtige actie van Ludo belandt Robert in het ziekenhuis. Ludo en Janine maken veel ruzie en Charlie ontdekt dat Alexandra haar kind in het ziekenhuis heeft verwisseld voor een ander. Intussen is Rik vastbesloten zijn grote liefde Anita terug te winnen en heeft Dian voortdurend last van een geheimzinnige stalker. En Nick probeert de 'dood' van zijn zoon te verwerken door op zoek te gaan naar een draagmoeder voor een volgend kind.



Serie: Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 18 | Afleveringen: 215 x ca. 25 minuten | Release: juni 2018 | Beeld: 16 x 9 | Geluid: Nederlands Doby Digital 2.0 | Ondertitels: geen | Aantal discs 20 x Dvd | EAN: 8711983967533 | Met dank aan: Just Entertainment

De twintig schijven van deze Dvd-uitgave van het achttiende seizoen van Goede tijden, slechte tijden zitten verpakt in een bijzonder dikke DVD-box. Helaas wordt er noch in of op de hoes extra informatie geboden over de afzonderlijke afleveringen. Wel is er een overzicht van alle andere Dvd-boxen van GTST.

Op de schijven staat wel vermeld welke afleveringen erop staan, en wel met een nummer. Over de twintig discs van seizoen 18 staan afleveringen 3431 tot en met 3645. Bij elkaar duren de circa 25 minuten durende afleveringen 91 uur: opnieuw voldoende om een paar dagen non-stop GTST te kijken.

Beeld en Geluid
Het beeld is vanaf dit seizoen breedbeeld (16 : 9) en dat zorgt gelijk voor een modernere weergave. Verwacht geen wonderen, aangezien de serie een echte soap-uitstraling heeft. De kleurweergave is ruim voldoende en de scherpte past geheel bij een Dvd-uitgave van een serie van zo'n tien jaar oud. Verder kent het beeld flink kartelvorming, maar dit valt vooral op als je dicht op het beeld gaat zitten. Ondanks dat het beeld is aangepast naar 16 x 9, blijft de geluidstrack dolby digital 2.0. Iets dat menig RTL4 serie nog steeds heeft.

Geen extra's
Er zijn door Just Entertainment geen extra's toegevoegd aan de schijven. De ruimte wordt benut door de enorme hoeveelheid afleveringen, een mooie 215 stuks.

Seizoen 19 tot en met 22
Het negentiende seizoen van GTST verschijnt ook dit jaar op Dvd en wel op 21 augustus 2018. Dat is dus vrij snel al. Of ook seizoen 20 nog dit jaar verschijnt is niet bekend. Seizoenen 21 en 22 werden eerder door Just uitgegeven in vergelijkbare boxen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Andrew Lincoln over vertrek 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Andrew Lincoln over vertrek 'The Walking Dead'

Wat is de reden achter zijn afscheid?

Alweer even geleden werd bekend dat Andrew Lincoln en zijn personage Rick Grimes de zombieserie The Walking Dead gaan verlaten. Tijdens een persconferentie op Comic-Con in San Diego gaf de acteur kort uitleg over de reden achter zijn vertrek.

"Nou, negen jaar denk ik er al aan, want we wonen in het Verenigd Koninkrijk. Maar ik denk dat het met name te maken had met een gesprek dat Scott en ik een paar jaar geleden hadden, misschien in seizoen 4, over de vorm en het vinden van een manier om iets te voltooien dat nooit voltooid zou worden. En dan, natuurlijk, zonder het moederschip te verwoesten, snap je? Er was een zeker gevoel bij dit verhaal waarin een man wakker wordt en je de wereld ervaart door de ogen van deze ene man, en het vertaalt zich vervolgens in een uitgebreidere familie.

Wat nu spannend is, is het feit dat het verhaal écht is losgelaten. En vanaf het begin van de trailer voor dit seizoen zie je dat het een andere tijd is. Het voelt als de show waarvan ik altijd dacht dat we ernaar toe zouden gaan nadat we de pilot afrondden. En ja, kort gezegd, het was iets waar ik aan begon te denken toen mijn kinderen ouder en minder flexibel werden."


Het blijkt dus dat Lincoln vooral om privéredenen stopt met The Walking Dead. Naar verwachting zien we hem alleen in het eerste deel van seizoen 9. Vanaf 7 oktober weer op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailer 'Homecoming' van 'Mr. Robot' makers!
Series / Trailer

Teaser trailer 'Homecoming' van 'Mr. Robot' makers!

Amazon timmert aan de weg!!

Amazon Prime Video heeft de teaser trailer online gezet voor Homecoming, de nieuwe serie van Mr. Robot bedenker Sam Esmail. Check de beelden hieronder!



In Homecoming ontmoeten we Heidi Bergman, een medewerker van Homecoming Transitional Support Center, een Geist Group faciliteit die soldaten helpt terug te keren naar het burgerleven. Een van deze soldaten is Walter Cruz die graag start aan de volgende fase van zijn leven. De faciliteit wordt gerund door Colin Belfast, een ambitieuze bewindvoerder wiens manische eisen wijzen op twijfelachtige motieven. Het verhaal speelt zich vier jaar na het ontslag van Bergman af. Er worden vragen over haar verleden bij Homecoming gesteld en die roepen heel wat op.

Er zijn vaste rollen voor Julia Roberts, Stephan James, Bobby Cannavale, Shea Whigham en Alex Karpovsky. Op 2 november levert Amazon Prime Video de serie op. Een tweede seizoen is al besteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen voor 'Star Wars: The Clone Wars'!
Series / Trailer

Nieuw seizoen voor 'Star Wars: The Clone Wars'!

Het verhaal mag alsnog afgerond worden.

Een kleine verrassing van Lucasfilm op de Comic-Con. De serie Star Wars: The Clone Wars zal terugkeren op de Disney-streamingdienst die volgend jaar gelanceerd moet worden. Dave Filoni heeft vandaag, op de tiende verjaardag van de serie, mogen onthullen dat er een nieuw seizoen besteld is.

The Clone Wars was populair en draaide om helden als Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Padmé Amidala, maar introduceerde ook padawan Ahsoka Tano en Captain Rex. De serie was na vijf seizoenen voorbij, maar het verhaal was niet afgerond. Met de twaalf nieuwe afleveringen kan daar wel voor gezorgd worden.

FIloni: "elke kans om de laatste stenen te leggen van een verhaal, is voor mij als verhalenverteller erg waardevol. Ik ben blij dat ik de kans heb om deze zaken te mogen doen en dit deel van The Clone War te mogen beëindigen. Het laat me ook denken over alle mensen met wie ik gewerkt heb de afgelopen jaren, evenals de lessen die ik van George [Lucas] geleerd heb."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke tips hebben we deze week voor je?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Iedereen noemt hem een idioot in de jaren tachtig. Hideaki ontmoet op een dag komedielegende Santa, en besluit daarom zijn naam te veranderen naar Jimmy. Het maakt hem tot een wereldster.



De avonturen van tovenaar Merlijn, de legendarische man toen hij nog een jonge kerel was. En toen hij de jonge Prince Arthur aan het hof van Camelot diende.



De astronaut Gary heeft een sidekick die planeten verwoest en Mooncake heet. Samen vertrekken ze op een reis om uit te vogelen waar het einde van het universum ligt - als dat al bestaat.



Ontmoet de meest excentrieke eigenaren van huizen en hun bijzondere huizen. Van huizen met een achtbaan in de tuin, tot huizen met een gigantisch aquarium erin.



Een intense blik op de wereld van junior college football, waarbij de verhalen van spelers en coaches in en buiten de klas centraal staan.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E10
The 100 (2014) - S05E09
Explained (2018) - S01E11
Shooter (2016) - S03E05
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E09
Mr. Sunshine (2018) - S01E02



Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderserie
Luna Petunia: Terug naar Amazia (2018 | 2 seizoenen)
Home: Avonturen met Tip & Oh[/url]1 (2016 | 4 seizoenen)


Reality
[url1=https://www.imdb.com/title/tt0437741/?ref_=nv_sr_1]Project Runway
(2004 | 1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.