search
De series die in augustus op Netflix verschijnen (1)

De series die in augustus op Netflix verschijnen (1)

Weer een druk maandje!

Jim Pedd
Normaliter zouden we rond de zesentwintigste van deze maand een overzicht hebben gehad met de grootste aankomende titels die Netflix plaatst. Maar helaas kwam dat er niet en is er voortaan een ander overzicht. Voortaan krijgen we elke twee weken een overzicht met een Netflix-preview. Deze week dus een preview tot en met 15 augustus, rond die tijd komt de volgende online te staan.


3 aug: I Am A Killer

Gevangenen die in de dodencel zitten, vertellen in deze documentaire over hun misdaden, waarvoor ze ter dood veroordeeld zijn. Nu al controversieel, maar daardoor niet minder indrukwekkend.
10 aug: All About the Washingtons

Geinige komedieserie. Draait om de vrouw van een legendarische rapper, die besluit zelf een carrière in de muziekindustrie na te streven. Het zet het leven van haar echtgenoot op de kop!
10 aug: Insatiable

Een in ongenade vervallen beauty pageant coach, besluit een wraaklustige tiener aan te nemen als klant. Maar wat hij zich niet realiseert, is wat zij los zal laten op de wereld… Vrees en huiver dus in deze dramaserie.
10 aug: La Casa de las Flores

Een duistere komedie, waarin de rijke matriarch van een familie probeert de façade van perfectie van haar familie hoog te houden, nadat blijkt dat haar man een affaire heeft en de dame in kwestie duistere familiegeheimen blootlegt.
10 aug: Doctor Who seizoen 10

Het laatste seizoen van Peter Capaldi's Doctor, eindelijk op Netflix te zien. Daarmee wordt het wachten op de eerste reeks met opvolger Jodie Whitaker een stuk makkelijker!
Wekelijks een nieuwe aflevering

Vanaf 3 augustus: Shooter (seizoen 3)
Tot 6 augustus: The Originals (seizoen 5)
Vanaf 7 augustus: Better Call Saul (seizoen 4)Kinderseries

2 augustus: Dinotrux Supercharged (seizoen 3)
10 augustus: The Ponysitters Club (seizoen 3)


Aanbevolen artikelen