search
Patrick Stewart terug als Jean-Luc Picard!
Series / Nieuws

Patrick Stewart terug als Jean-Luc Picard!

Er is snel een nieuwe Star Trek-serie met de acteur te zien.

Groot nieuws voor fans van Star Trek! Acteur Patrick Stewart kruipt weer in de huid van de iconische kapitein Jean-Luc Picard. Dat zal hij doen in een geheel nieuwe serie, die voor CBS All Access gemaakt wordt. De zet maakt onderdeel uit van de deal van Alex Kurtzman met CBS om de franchise uit te breiden.


Stewart kondigde het nieuws zelf aan op Twitter en liet weten dat het een "onverwachte, maar geweldige verrassing" is om het volgende hoofdstuk in diens leven te verkennen. De laatste keer dat we Picard zagen was in 2002, in de film Star Trek: Nemesis. Het gerucht dat hij terug zou keren kwam voor het eerst in juni 2018 op, toen we hoorden dat Kurtzman gedurende vijf jaar aan de franchise zou werken.

"Met ongelofelijk enthousiasme, is het een privilege om Sir Patrick Stewart weer in Star Trek te mogen verwelkomen. Al twintig jaar hopen fans dat Captain Jean-Luc Picard terug zal keren en die dag is eindelijk aangebroken. We kunnen niet wachten om iets nieuws te verkennen, mensen te verrassen en zowel nieuwe als oude generaties te eren," aldus Kurtzman.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen