search
Nieuwe trailer Michael Bay's 'The Last Ship'

Nieuwe trailer Michael Bay's 'The Last Ship'

De Baymeister timmert nu ook hard aan de weg op tv.

Zilko Tarici

[video_embed]391[/video_embed]


TNT heeft een nieuwe trailer voor hun nieuwe serie The Last Ship vrijgegeven. Het project werd geproduceerd door Michael Bay en de hoofdrollen worden gespeeld door Eric Dane (Grey's Anatomy), Rhona Mitra (Doomsday) en Adam Baldwin (Firefly). Je kunt de trailer hierboven bekijken.

The Last Ship begint met een wereldwijde ramp die de wereldpopulatie tot een minimum decimeert. Het marineschip U.S.S. Nathan James weet de tragedie door zijn positie echter te vermijden. Kapitein Tom Chandler (Dane) en zijn crew moeten nu echter zien te overleven in een wereld waarin ze wellicht de laatste overlevenden zijn.

Mitra speelt Rachel Scott, een sterke, intelligente paleomicrobioloog die op het schip werkt. Baldwin is XO Mike Slattery, een voormalige rechercheur en Chandlers rechterhand. In The Last Ship zijn verder rollen weggelegd voor Travis Van Winkle, Charles Parnell, Christina Elmore, Sam Spruell en Marissa Neitling.

The Last Ship is gebaseerd op William Brinkley's gelijknamige boek en wordt gemaakt door Bay's Platinum Dunes voor TNT. De eerste aflevering van de serie wordt uitgezonden op zondag 22 juni.

Aanbevolen artikelen