search
Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?
Series / Nieuws

Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?

Het lijkt er wel op.

Acteur Christian Slater stelt dat de hitserie Mr. Robot zal eindigen met het vierde seizoen. De schrijvers van de serie zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de volgende reeks en Slater is ervan overtuigd dat de serie van Sam Esmail, die in 2015 debuteerde en een hoofdrol heeft voor Rami Malek als Eliot, stopt na het vierde seizoen.


Dat zou in lijn zijn met eerdere opmerkingen van Esmail, die al eens vertelde de serie met een eindpunt bedacht te hebben. Hij schatte toen in dat de serie in het vierde of het vijfde seizoen tot een einde zou komen en nu lijkt dat einde eerder vroeger dan later te komen. Dat vertelde Slater althans aan de site Collider.

"Ik geloof dat het vierde seizoen het laatste zal zijn," aldus Slater. "Sam [Esmail] heeft altijd gezegd dat het daar ergens zou eindigen en dat hij niet verder wil gaan dan wat hij creatief bij kan dragen aan het verhaal. Dus, ik denk dat het vierde seizoen het laatste is. Ik geloof dat ze in de schrijversruimte bezig zijn om de boel tot elkaar te brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen