search

Ons nieuws van dinsdag 21 augustus 2018

Twee Daredevils in seizoen 3?
Series / Foto's

Twee Daredevils in seizoen 3?

Wat is dit nou?

Via Reddit is een (gelekte) foto verschenen uit het nog dit jaar te verschijnen derde seizoen van Daredevil. Op de onderstaande foto zie je overduidelijk twee keer het titelpersonage. En dit wijst naar een bekend gegeven uit de comics.

Op de foto zie je Matt Murdock (Charlie Cox) in de schaduw staan als hij een soort van dubbelganger in de gaten houdt.

Leaked image from Daredevil Season 3 suggests a Daredevil impostor (like in Born Again) from r/MarvelStudiosSpoilers

Dit shot doet denken aan de verhaallijn van Daredevil Born Again-comicbookreeks van Frank Miller. Het derde seizoen zou dan ook op dit verhaal gebaseerd zijn. In de comics duikt ook Kingpin (Vincent D'Onofrio) op. Hij stuurt een psychopaat als Daredevil op pad om Foggy Nelson (Elden Henson) te vermoorden en zo de echte Daredevil uit de schaduw te lokken.

Het derde seizoen van Daredevil verschijnt vermoedelijk in november of december op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ken Jeong en Carl Weathers spelen gastrollen in 'Magnum P.I.'-reboot
Series / Nieuws

Ken Jeong en Carl Weathers spelen gastrollen in 'Magnum P.I.'-reboot

Nog niet zo heel lang geleden werd bekend dat #ayHernandez de rol van Magnum zal overnemen van snorremans Tom Selleck in een reboot-serie.

Volgens Entertainment Weekly zullen Ken Jeong (The Hangover) en Carl Weathers (Rocky, Predator) gastrollen spelen in het eerste seizoen van de CBS-serie Magnum P.I.). Het betreft een reboot van de bekende serie met Tom Selleck uit de jaren '80.

Jeong zal de rol spelen van Lee Ji-Won, een plaatselijke privé-detective die poker speelt met Magnum. Weathers speelt op zijn beurt de rol van een Dan, een ouderwetse marinier die de hulp van Magnum inschakelt.

Magnum wordt in de reboot gespeeld door Jay Hernandez (Bad Moms, Suicide Squad). Hij wordt vergezeld door acteurs als Zachary Knighton, Stephen Hill en Perdita Weeks. Peter Lenkov en Eric Guggenheim produceren de serie. Het duo maakte eerder ook met veel succes de reboot van Hawaii Five-0.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?
Series / Nieuws

Eindigt 'Mr. Robot' bij seizoen 4?

Het lijkt er wel op.

Acteur Christian Slater stelt dat de hitserie Mr. Robot zal eindigen met het vierde seizoen. De schrijvers van de serie zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de volgende reeks en Slater is ervan overtuigd dat de serie van Sam Esmail, die in 2015 debuteerde en een hoofdrol heeft voor Rami Malek als Eliot, stopt na het vierde seizoen.

Dat zou in lijn zijn met eerdere opmerkingen van Esmail, die al eens vertelde de serie met een eindpunt bedacht te hebben. Hij schatte toen in dat de serie in het vierde of het vijfde seizoen tot een einde zou komen en nu lijkt dat einde eerder vroeger dan later te komen. Dat vertelde Slater althans aan de site Collider.

"Ik geloof dat het vierde seizoen het laatste zal zijn," aldus Slater. "Sam [Esmail] heeft altijd gezegd dat het daar ergens zou eindigen en dat hij niet verder wil gaan dan wat hij creatief bij kan dragen aan het verhaal. Dus, ik denk dat het vierde seizoen het laatste is. Ik geloof dat ze in de schrijversruimte bezig zijn om de boel tot elkaar te brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bourne spin-off 'Treadstone' krijgt eerste seizoen
Series / Nieuws

Bourne spin-off 'Treadstone' krijgt eerste seizoen

De franchise gaat door!

USA Networks heeft officieel bevestigd dat het werkt aan een spin-off van de Jason Bourne-franchise. Treadstone, zoals deze is gaan heten, krijgt een volledig eerste seizoen en zal geproduceerd worden door Tim Kring. Verder is Ramin Bahrani aangesteld als regisseur van de pilot.

Variety stelt dat de serie draait om het black ops programma, Operation Treadstone, waar Jason Bourne uit voortkomt. Centraal komen een aantal sleeper agents van het programma te staan, die om mysterieuze redenen geactiveerd worden en in actie moeten komen. De franchise baseert zich op de beroemde boeken van Robert Ludlum.

Eerder verschenen vijf films in de franchise, waarvan er vier rond Jason Bourne gemaakt werden met Matt Damon in de hoofdrol. Later verscheen er ook een spin-off met Jeremy Renner in de rol van Aaron Cross. De productie van deze serie moet beginnen in 2019 en er is nog geen releasedatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen