search
Netflix gaat 'The Rise of Phoenixes' streamen
Series / Nieuws

Netflix gaat 'The Rise of Phoenixes' streamen

Netflix is ook aangesteld als co-producer van de serie...

Netflix heeft bekend gemaakt dat het, het Chinese drama genaamd 'The Rise of Phoenixes' gaat streamen. Dit zal gebeuren vanaf 14 september van dit jaar. Om de reeks zo toegankelijk mogelijk te maken werd er voor gekozen om ze uit te zenden in een groot aantal verschillende talen. Het drama dat zich afspeelt in het oude China telt in totaal 70 afleveringen, goed voor heel wat kijkplezier dus!


'The Rise of Phoenixes' draait eigenlijk rond Chinese prinsessen en strijders. De reeks staat er om bekend losjes gebaseerd te zijn op de roman 'Huang Quan' van Tianxia Guiyuan. Het drama was tot dusver uitsluitend te zien op de televisie in China en Taiwan, maar Netflix gaat ze nu ook aan de rest van de wereld tonen. Aan het begin zullen er slechts 15 afleveringen beschikbaar zijn waarna elke vrijdag nieuwe episodes zullen worden toegevoegd.

Ook deze nieuwe deal maakt eens temeer duidelijk dat Netflix meer wil inzetten op het internationaal uitzenden van Chinese series. Sinds 2016 heeft ze dan ook geïnvesteerd in de rechten op meer dan 200 uren aan Chinese televisie. Bovendien raakte ook nog eens het nieuws bekend dat Netflix is aangesteld als co-producer voor 'The Rise of Phoenixes' samen met China's Croton Media.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen