Eerste foto's en synopsissen 'The Romanoffs'

Eerste foto's en synopsissen 'The Romanoffs'

Hier hebben we echt zin in!

Jim Pedd, 31 augustus 2018 om 01:14

Amazon heeft voor elke aanstaande aflevering van The Romanoffs een synopsis vrijgegeven. Daarmee horen we voor het eerst specifieke inhoudelijke details over de serie van Matthew Weiner. Naast de foto’s zijn er ook foto’s vrijgegeven van de eerste reeks.
Deze zal volgens Variety op 12 oktober beginnen met twee afleveringen. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering, tot 23 november.

The Violet Hour (12 oktober): Speelt zich af in Parijs. Een ouderlijk huis heeft de sleutel voor de toekomst van een familie.

The Royal We (12 oktober): Hun huwelijk lijkt voorbij. Een koppel vindt daarop eigen verleidingen.

House of Special Purpose (19 oktober): Een filmster en een regisseur strijden met elkaar om het antwoord op een belangrijke vraag: wat is echt?

Expectation (26 oktober): Op een enkele dag in New York City, wordt een vrouw geconfronteerd met elke leugen die ze ooit verteld heeft.

Bright and High Cirle (2 november): Een vertrouwd vriend is verdacht en dat stelt de loyaliteiten van een hechte gemeenschap op de proef.

Panorama (9 november): In Mexico City wordt een idealitische verslaggever verliefd op zijn mysterieuze onderwerp.

End of the Line (16 november): Tijdens een reis naar het buitenland om te kijken naar hun nalatenschap, krijgt een echtpaar te maken met vernietiging.

The One That Holds Everything (23 november): In een wereldwijd verhaal, probeert een man te ontsnappen aan de familievloek.
Bron: Variety

Lees meer over: The Romanoffs, Matthew Weiner, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws