Dermot Mulroney in tweede seizoen 'Station 19'

Dermot Mulroney in tweede seizoen 'Station 19'

Eerder werd ook al Boris Kodjoe toegevoegd aan de cast...

Geoffrey Ketels, 5 september 2018 om 15:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De acteur Dermot Mulroney zal te zien zijn in het tweede seizoen van de Grey's Anatomy spin-off 'Station 19'. De acteur werd gecast voor meerdere afleveringen en zal de vader spelen van Ryan (gespeeld door Alberto Frezza). Hij verschijnt plots terug in de stad nadat hij een geruime tijd is weggeweest. Het personage zou uitermate gedreven zijn in zichzelf uit vervelende situaties te 'flirten'. Dat belooft alvast veel goeds!
Voor trouwe kijkers van 'Station 19' brengt het verschijnen van Ryan's vader natuurlijk heel wat interessante mogelijkheden met zich mee. Zij hopen nu namelijk meer te weten te komen over zijn rebelse verleden. Of dat ook daadwerkelijk het geval zal zijn valt uiteraard nog af te wachten.

Mulroney is niet de enige nieuwe acteur die aan de cast voor het tweede seizoen van Station 19 is toegevoegd. Eerder raakte namelijk ook al bekend dat Boris Kodjoe een rol te pakken heeft in de spin-off van Grey's Anatomy. Van Kodjoe weten we in principe tot dusver alleen maar dat hij een nieuwe brandweerman is bij Station 19.

Ben jij ook al benieuwd naar hoe de nieuwe castleden van Station 19 hun rollen zullen gaan invullen?

Lees meer over: Station 19, serie, ABC, Greys Anatomy

Populair nieuws