Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen

Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen

Weet het tweede seizoen de critics wel te overtuigen?

Geoffrey Ketels, 13 september 2018 om 14:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix staat er om bekend niet snel een uitdaging uit de weg te gaan. Dat is eens temeer bewezen met haar serie 'Insatiable'. Ondanks het feit dat de reeks door alle critics internationaal haast met de grond gelijk werd gemaakt geeft het streamingplatform ze toch een tweede seizoen.
Het moet gezegd, het script van 'Insatiable' is best gewaagd te noemen. De serie vertelt dan ook het verhaal van een meisje met overgewicht die meer dan 30 kilo's verliest nadat ze door een dakloze man in het gezicht werd geslagen en vervolgens werd gedwongen om een vloeibaar dieet te volgen. De reeks werd vooral afgestraft op haar vreemd gevoel voor humor met betrekking tot gewichtsverlies.

Ondanks het feit dat de score die werd gegeven door critics niet verder kwam dan 23 moet het gezegd dat de reviews van kijkers heel wat positiever waren. Volgers van de reeks gaven ze dan ook een niet slechte 7,2 op 10. Dat Netflix er uiteindelijk toch voor koos om uit te pakken met een tweede seizoen hoeft dan ook misschien toch niet zo verrassend te worden genoemd.

Ben jij een fan van de serie 'Insatiable'?

Bron: TV.com

Lees meer over: Insatiable, serie, Netflix

Populair nieuws