search

Ons nieuws van donderdag 13 september 2018

De topseries die in de rest van september op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

De topseries die in de rest van september op Netflix verschijnen

Weer een aantal nieuwe titels!

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de tweede helft van september, staan weer flink wat nieuwe, maar opvallend kleine titels.


21 september: Hilda
Kinderserie die de avonturen van een angstloos blauwharig meisje toont, terwijl ze naar huis reist in een wereld vol elfen en reuzen.




21 september: Maniac
Nieuwe Original. Draait om twee vreemdelingen die meedoen aan een mysterieuze farmaceutische test. Die zou geen bijeffecten hebben. Maar al snel blijkt niets minder waar te zijn.




21 september: Battlefish
Volgt het visseizoen en een groep boten en vissers die zoeken naar tonijn vlak voor de kust van Oregon.


21 september: The Good Cop
Een in ongenade vervallen agent woont bij zijn zoon. Dat is een obsessief eerlijke NYPD-agent.




28 september: Jack Whitehall: Travels With My Father
Jack Whitehall onderneemt de reis van zijn leven en doet dat samen met zijn vader Michael. Een reeks avonturen, die vanuit twee perspectieven bekeken wordt.




28 september: Made in Mexico
Leer de meest opulente levensstijlen van beroemde families in Mexico kennen via deze reality-serie.




28 september: Chef's Table: Volume 5
Duik voor een vijfde seize in overheelijke gerechten van wereldberoemde koks.



Wekelijks nieuwe afleveringen

The Good Place (seizoen 3)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen

Weet het tweede seizoen de critics wel te overtuigen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Netflix staat er om bekend niet snel een uitdaging uit de weg te gaan. Dat is eens temeer bewezen met haar serie 'Insatiable'. Ondanks het feit dat de reeks door alle critics internationaal haast met de grond gelijk werd gemaakt geeft het streamingplatform ze toch een tweede seizoen.

Het moet gezegd, het script van 'Insatiable' is best gewaagd te noemen. De serie vertelt dan ook het verhaal van een meisje met overgewicht die meer dan 30 kilo's verliest nadat ze door een dakloze man in het gezicht werd geslagen en vervolgens werd gedwongen om een vloeibaar dieet te volgen. De reeks werd vooral afgestraft op haar vreemd gevoel voor humor met betrekking tot gewichtsverlies.

Ondanks het feit dat de score die werd gegeven door critics niet verder kwam dan 23 moet het gezegd dat de reviews van kijkers heel wat positiever waren. Volgers van de reeks gaven ze dan ook een niet slechte 7,2 op 10. Dat Netflix er uiteindelijk toch voor koos om uit te pakken met een tweede seizoen hoeft dan ook misschien toch niet zo verrassend te worden genoemd.

Ben jij een fan van de serie 'Insatiable'?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'His Dark Materials' krijgt nu al tweede reeks
Series / Nieuws

'His Dark Materials' krijgt nu al tweede reeks

De BBC heeft er vertrouwen in.

De BBC heeft, ondanks dat de productie van het eerste seizoen nog gaande is, al een tweede seizoen besteld van His Dark Materials. Momenteel vinden de opnames daarvan plaats in Wales, en blijkbaar heeft men er zoveel vertrouwen in, dat er alvast een nieuwe reeks besteld is.

His Dark Materials is gebaseerd op een boekenreeks van Philip Pullman, die uit drie delen bestaat: The Golden Compass, The Subtle Knife en The Amber Spyglass. Centraal staat Lyra Belacqua, die gespeeld wordt door Dafne Keen. Zij beleeft een spannend avontuur waarbij ze meerdere universa bezoekt en probeert uit te vogelen waarom er kinderen ontvoerd worden en wat het mysterieuze Dust is, waar volwassenen mee geobsedeerd lijken.

De boeken zijn erg populair en krijgen momenteel prequels. De serie van de BBC moet ook draaien om de belangrijke thema's: wetenschap, religie en goed en kwaad. Dat er meer afleveringen gemaakt worden, is een mooie manier om de makers extra ruimte te bieden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil' in oktober al verder
Series / Nieuws

'Daredevil' in oktober al verder

Daar lijkt het in elk geval op.

Er is nog geen releasedatum aangekondigd voor het derde seizoen van Marvel en Netflix-serie Daredevil. Toch lijkt het erop dat die nu al onthuld is door Netflix Thailand. Op sociale media verscheen een bericht dat de serie al in oktober verder gaat. Op een Twitter-bericht van de account is dat te lezen.

In het bericht staat dat Daredevil op 19 oktober weer van start gaat. Dat is opvallend snel, want we hebben pas net een nieuw seizoen van een andere Marvel-serie op Netflix gekregen. Maar nu lijkt het erop dat Netflix al snel met het volgende seizoen van de volgende serie komt en dat dit in de loop van oktober dus al is.

Waar Daredevil precies om draait weten we niet, al was er recent een teaser waaruit bleek dat Matt (Charlie Cox) zijn hoop in de mens volledig verloren heeft en zich nu enkel nog identificeert met de gemaskerde held die hij is.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt in juni met 'Snowpiercer'
Series / Nieuws

Netflix komt in juni met 'Snowpiercer'

De serie is een verfilming van de gelijknamige graphic novel van Jacques Lob.

De serie zat er al een tijdje aan te komen: Snowpiercer. Nu horen we van acteur Steven Ogg dat de serie er in de loop van juni 2019 moet komen. De serie komt van zender TNT en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 van Bong Joon-ho en de graphic novel van Jacques Lob.

Het verhaal speelt zich af in de toekomst, waarbij pogingen om een einde te maken aan klimaatverandering leiden tot een nieuwe ijstijd, die een einde maakt aan vrijwel al het leven op Aarde. De overgebleven mensen leven aan boord van een trein, Snowpiercer, die constant rond de planeet draait. De trein is verdeeld in segmenten, waarbij de rijken luxueuze levens leiden voorin de trein en de armen achteraan in zeer armoedige omstandigheden verkerne.

Nu horen we van Ogg dat de serie, na kleine problemen meteen vertrekkend showrunner en regisseur, in juni 2019 te streamen is op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.