AMC wil nog 10 jaar door met 'The Walking Dead'

AMC wil nog 10 jaar door met 'The Walking Dead'

Heb jij daar zin in?

Bram de Groot, 16 september 2018 om 13:00

Als een serie het succesvol doet en de cast blijft betaalbaar en wil de rollen blijven spelen, dan kan een serie het lang volhouden. Dit lijkt ook voor de zombieserie The Walking Dead te gaan gebeuren. Er ligt namelijk voor nog tien jaar aan plannen op de plank.
De zombieserie The Walking Dead bevindt zich ondertussen bijna in seizoen 9 en als deze wordt afgerond dan zijn er samen met de afleveringen van Fear the Walking Dead al 184 afleveringen in de franchise verschenen. En hier gaan er nog flink wat bijkomen.

"The Walking Dead is een universum... En we hebben een plan om de serie gedurende de komende tien jaar te blijven realiseren. Dat plan is een doordacht plan om de wereld van de fans van die wereld te respecteren," aldus AMC Networks CEO Josh Sapan tijdens de Goldman Sachs Communacopia Conference, volgens The Hollywood Reporter.

De twee series The Walking Dead en Fear the Walking Dead zullen ongetwijfeld nog enige tijd doorgaan. Ondanks de dalende kijkcijfers zijn deze nog altijd ruimschoots voldoende. Daarnaast zou er misschien nog een derde Walking Dead-serie verschijnen.

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 9, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws