Netflix maakt live-action 'Avatar: The Last Airbender'!

Live-action Avatar: The Last Airbender op komst

De serie van Nickelodeon keert terug!

Jim Pedd, 18 september 2018 om 20:01

Netflix heeft bekend gemaakt dat het met een nieuwe, live-action versie van Avatar: The Last Airbender komt. Dat niet alleen: ook is er meteen concept art van John Staub vrijgegeven, die een indruk geeft van wat we kunnen verwachten. Mooi is dat de serie in goede handen is: bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko keren terug om de boel te maken.
“We zijn blij met de kans om deze live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender te maken,” aldus de makers. “We kunnen niet wachten om de wereld van Aang zo cinematisch te realiseren als we altijd gewild hadden, en met een cultureel toepasselijke, niet-whitewashed cast. Het is een kans die je maar eens in je leven krijgt, om een originele animatieserie om te toveren tot live-action en dieper in de personages, het verhaal, de actie en de wereld te duiken. Netflix is er volledig aan toegewijd om onze visie voor dit verhaal te realiseren en we zijn ongelofelijk dankbaar met hen te kunnen samenwerken.”

De serie wordt in 2019 opgenomen en zal op een nader te bepalen moment te streamen zijn. Centraal staat in elk geval Aang, die in een wereld leeft die verdeeld is in vier naties: Water, Aarde, Vuur en Lucht. De Lucht-natie is bijna uitgeroeid en Aang is de laatste die het element kan beheersen. Maar hij is ook de Avatar; degene die alle elementen kan beheersen. Samen met Katara en Sokka, van de waternatie, moet hij proberen alle vier de elementen te leren beheersen en de wereld redden.


Lees meer over: Avatar The Last Airbender, netflix, Michael Dant DiMartino, Bryan Konietzko

Informatie over de serie: Avatar: The Last Airbender

Populair nieuws