search

Ons nieuws van dinsdag 18 september 2018

Netflix maakt live-action 'Avatar: The Last Airbender'!
Series / Nieuws

Netflix maakt live-action 'Avatar: The Last Airbender'!

De serie van Nickelodeon keert terug!

Netflix heeft bekend gemaakt dat het met een nieuwe, live-action versie van Avatar: The Last Airbender komt. Dat niet alleen: ook is er meteen concept art van John Staub vrijgegeven, die een indruk geeft van wat we kunnen verwachten. Mooi is dat de serie in goede handen is: bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko keren terug om de boel te maken.

"We zijn blij met de kans om deze live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender te maken," aldus de makers. "We kunnen niet wachten om de wereld van Aang zo cinematisch te realiseren als we altijd gewild hadden, en met een cultureel toepasselijke, niet-whitewashed cast. Het is een kans die je maar eens in je leven krijgt, om een originele animatieserie om te toveren tot live-action en dieper in de personages, het verhaal, de actie en de wereld te duiken. Netflix is er volledig aan toegewijd om onze visie voor dit verhaal te realiseren en we zijn ongelofelijk dankbaar met hen te kunnen samenwerken."

De serie wordt in 2019 opgenomen en zal op een nader te bepalen moment te streamen zijn. Centraal staat in elk geval Aang, die in een wereld leeft die verdeeld is in vier naties: Water, Aarde, Vuur en Lucht. De Lucht-natie is bijna uitgeroeid en Aang is de laatste die het element kan beheersen. Maar hij is ook de Avatar; degene die alle elementen kan beheersen. Samen met Katara en Sokka, van de waternatie, moet hij proberen alle vier de elementen te leren beheersen en de wereld redden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Battle of the Bastards wordt overschaduwd in laatste seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Battle of the Bastards wordt overschaduwd in laatste seizoen 'Game of Thrones'

We kunnen onze borst nat maken.

Zonder officiële verschijningsdatum kunnen de Game of Thrones-fans nog niet starten met aftellen naar het allerlaatste seizoen van de succesvolle fantasyserie van HBO. De acteurs worden dan ook continu om een reactie gevraagd. Dit keer belooft Peter Dinklage een gevecht zo groot dat alle andere gevechten in de serie verbleken.

In Game of Thrones speelt Peter Dinklage uiteraard de slinkse Tyrion Lannister die zich uit iedere situatie weet te redden. In gesprek met Metro gaf de acteur aan dat er in het laatste seizoen een enorm gevecht zit, vol actie. Hem werd gevraagd of het mogelijke eindgevecht de 'Battle of the Bastards', de afsluiting van seizoen 6, kan evenaren. Dit was het slagveld waarbij eindelijk de psychopaat Ramsay Bolton (Iwan Rheon werd verslagen.

Op die vraag reageerde overduidelijk bevestigend: "Oh my god, and then some. You are in for it. Truly." Oftewel: we kunnen heel wat verwachten in het zesdelige achtste seizoen van Game of Thrones.

Wanneer seizoen 8 verschijnt is nog onduidelijk. Voorlopig moeten we het doen met 'ergens in 2019'.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Charmed' vindt zijn hoofdschurk
Series / Nieuws

'Charmed' vindt zijn hoofdschurk

De zussen komen tegenover een zakenman te staan.

Craig Parker is gecast als grote schurk in The CWs reboot van Charmed. Veel is er niet bekend over de rol die hij op zich zal nemen, maar neemt het in elk geval op tegen de drie zussen die hem met hun magie zullen bestrijden. Dat de snode plannen die het personage van Parker heeft niet door zullen gaan, moge duidelijk zijn.

TV Line meldt dat Parker vermoedelijk de rol van Alastair Caine speelt. Hij zou de CEO van Morningstar Biotech zijn, dat de fondsen levert voor de universiteit waar een van de drie Charmed-dames - Macy - werkt. Naar het schijnt gaan Maggie en Mel samen daar naar de universiteit en leren ze elkaar daar kennen.

Een synopsis is er nog niet voor de serie. Wel weten we dat deze een duidelijkere politieke boodschap en lading krijgt. Het personage wordt gepositioneerd als rijke en kwaadaardige zakenman die alleen maar snode plannen heeft. Vanaf 14 oktober te zien op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontmoet de piloten van 'Star Wars Resistance'
Series / Video/clip/featurette

Ontmoet de piloten van 'Star Wars Resistance'

Vijf heethoofden samen!

Een video van Star Wars Resistance introduceert The Aces, een groep van vijf piloten, die het brandstofdepot Colossus beschermen. De animatieserie speelt zich zes maanden voor de gebeurtenissen in The Force Awakens af en verkent de vroege dagen van de Resistance.

Centraal staat de jonge piloot Kazuda Xiono, die van Poe Dameron de opdracht krijgt om de First Order te bespioneren. Als onderdeel van zijn missie reist Kaz naar het ruimtestation Colosuss, dat door veel schepen gebruikt wordt en waar hij nieuwe mensen leert kennen. Daar ontmoet hij dus ook vijf piloten die de basis beschermen, elk met eigen schepen en een betrouwbare eigen robot.

Op Twitter verscheen nu deze video over de vijf dappere piloten:


Vanaf 7 oktober te zien op Disney XD.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen