search
Duistere poster S3 'Daredevil'
Series / Posters

Duistere poster S3 'Daredevil'

Laat er duisternis zijn.

Het moment dat het nieuwe seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil debuteert, komt met rasse schreden dichterbij. Vandaag is er namelijk een duistere poster vrijgegeven voor de derde reeks, die de test Let there be darkness bevat en een duidelijke grafsteen voor Matt Murdock (Charlie Cox) heeft. Bovenop rust namelijk het masker van Daredevil.


Let there be darkness is natuurlijk een ommekering van het bekende Let there be light, de woorden die God in Genesis 1:3 aan het begin van de Schepping uitspreekt. Vermoedelijk wordt er ook gehint naar de manier waarop Matt Murdock denkt in dit nieuwe seizoen. Een langere versie van deze bijbeltekst is namelijk in Job 30:26 te zien: Yet when I hoped for good, evil came; when I looked for light, then came darkness. Dat is dan weer een verwijzing naar de worsteling van Daredevil als beschermheer van New York, die merkt dat des te meer hij tegen de criminaliteit vecht, des te meer criminelen er komen.

Vanaf wanneer het nieuwe seizoen te zien is, weten we niet zeker, al gaat het gerucht dat dit al in oktober het geval is.

Aanbevolen artikelen