AMC wil meer 'Walking Dead'-series maken

AMC wil meer 'Walking Dead'-series maken

Onder meer series op andere continenten.

Jim Pedd, 21 september 2018 om 14:25

AMC is van plan om de Walking Dead-franchise flink uit te breiden. Nadat de franchise in 2010 debuteerde met The Walking Dead volgde later al een spin-off in de vorm van Fear the Walking Dead. Maar nu blijkt dat er nog minstens tien jaar aan nieuwe content gepland wordt.
Bloomberg stelt dat er erg ambitieuze plannen gemaakt worden. Niet alleen zitten er meer series aan te komen, ook is het de bedoeling dat er meerdere films ontwikkeld worden. AMC Networks zoekt voor dat laatste deel naar een groot mediabedrijf om de kosten van de filmproducties op zich te nemen, maar wil ook meer series maken.

Wat voor series het worden is niet zeker, al schijnt men van plan te zijn om in andere landen shows te maken zodat ook daar de apocalypse in beeld gebracht kan worden. Momenteel wordt er echter veel kritiek geleverd op de franchise, die een beetje uit vorm lijkt te zijn. De vraag is of men het tij weet te keren met het negende seizoen van TWD, waarin van enkele hoofdpersonen afscheid genomen wordt.


Bron: Bloomberg

Lees meer over: The Walking Dead, Fear The Walking Dead, AMC, Franchise

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws