search
'The Deuce' krijgt derde en laatste seizoen
Series / Nieuws

'The Deuce' krijgt derde en laatste seizoen

James Franco krijgt ondertussen de steun van HBO...

Goed en slecht nieuws voor de fans van de HBO-serie 'The Deuce'. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks een derde seizoen zal krijgen. Goed nieuws toch? Absoluut, maar het slechte nieuws is dat dit meteen ook het laatste zal zijn.


De cast van 'The Deuce' bestaat uit onder meer James Franco en Maggie Gyllenhaal. De serie draait volledig rond het legaliseren en de opmars van de porno-industrie in New York City. De reeks speelt zich af in de periode van de vroege jaren '70 tot ergens midden de jaren '80 van de negentiende eeuw.

In de aanloop naar de première van het tweede seizoen werd Franco er even van beschuldigd zich schuldig te hebben gemaakt aan ongepast seksueel gedrag bij vijf vrouwen. Zowel HBO als co-creator Simon vonden het echter niet nodig om hier gevolg aan te geven omdat de acteur niet zou zijn beschuldigd van ongepast gedrag tijdens de productie van 'The Deuce'.

Inmiddels heeft ook Simon via Twitter gereageerd op het nieuws. Hij deelde een foto vanop de set en bedankte HBO voor het derde en laatste seizoen. Ben jij een fan van 'The Deuce' en kijk je ook al uit naar het derde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen