search

Ons nieuws van donderdag 20 september 2018

'The Deuce' krijgt derde en laatste seizoen
Series / Nieuws

'The Deuce' krijgt derde en laatste seizoen

James Franco krijgt ondertussen de steun van HBO...

Goed en slecht nieuws voor de fans van de HBO-serie 'The Deuce'. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks een derde seizoen zal krijgen. Goed nieuws toch? Absoluut, maar het slechte nieuws is dat dit meteen ook het laatste zal zijn.

De cast van 'The Deuce' bestaat uit onder meer James Franco en Maggie Gyllenhaal. De serie draait volledig rond het legaliseren en de opmars van de porno-industrie in New York City. De reeks speelt zich af in de periode van de vroege jaren '70 tot ergens midden de jaren '80 van de negentiende eeuw.

In de aanloop naar de première van het tweede seizoen werd Franco er even van beschuldigd zich schuldig te hebben gemaakt aan ongepast seksueel gedrag bij vijf vrouwen. Zowel HBO als co-creator Simon vonden het echter niet nodig om hier gevolg aan te geven omdat de acteur niet zou zijn beschuldigd van ongepast gedrag tijdens de productie van 'The Deuce'.

Inmiddels heeft ook Simon via Twitter gereageerd op het nieuws. Hij deelde een foto vanop de set en bedankte HBO voor het derde en laatste seizoen. Ben jij een fan van 'The Deuce' en kijk je ook al uit naar het derde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer Netflix-serie 'The Haunting of Hill House'!
Series / Trailer

Volledige trailer Netflix-serie 'The Haunting of Hill House'!

Mike Flanagan (Oculus, Gerald's Game) regisseerde alle afleveringen van de miniserie.

Netflix heeft de angstaanjagende volledige trailer voor horror-serie The Haunting of Hill House online geplaatst. De serie is een moderne verfilming van Shirley Jacksons beroemde boek. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

De hoofdrollen in The Haunting of Hill House worden gespeeld door onze eigen Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel en Victoria Pedretti.

Shirley Jacksons boek werd eerder al eens verfilmd onder de titel The Haunting door Robert Wise in 1963 (een klassieker in zijn genre) en door Jan de Bont in 1999 (een flop bij critici en publiek). De miniserie zal qua sfeer echter veel dichter bij het boek en de eerste verfilming liggen. Er wordt echter ook verwacht dat het verhaal op bepaalde vlakken anders zal zijn dan het bronmateriaal.

Netflix stelt alle afleveringen van The Haunting of Hill House op 12 oktober a.s. beschikbaar.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Robin in 'Titans' is heel gewelddadig
Series / Nieuws

Robin in 'Titans' is heel gewelddadig

Veel meer dan we gewend zijn.

Uitvoerend producent Geoff Johns stelt dat Robin in Titans behoorlijk gewelddadig wordt. Gewelddadiger dan we tot nu toe hebben gezien van het DC-personage. Het personage wordt ditmaal tot leven gebracht door Brenton Thwaites, die als we hem zien geen zin meer heeft in het leven van een gemaskerde held.

Maar als hij dan Raven ontmoet, besluit hij om toch weer samen te werken met anderen om het op te nemen tegen de misdaad. Tegenover Entertainment Weekly vertelt Johns: "Het is absoluut een gewelddadigere Dick Grayson dan de meeste mensen gewend zijn. Ik denk dat het er eentje is die meer met zichzelf in de knoop zit dan mensen gewend zijn."

In de eerste trailer zagen we al hoe moeilijk Grayson het heeft. In de interacties die Grayson met Jason Todd heeft, de nieuwe Robin die door Batman gekozen is, zien we dat Dick het daar toch wel moeilijk mee heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'The Big Bang Theory' nog onzeker
Series / Nieuws

Einde 'The Big Bang Theory' nog onzeker

Er zijn nog geen plannen.

Medebedenker Bill Prady laat weten dat er nog altijd gekeken wordt hoe The Big Bang Theory tot een einde gebracht kan worden. CBS kondigde vorige maand aan dat de show na twaalf seizoenen voorbij is. Dat terwijl het oorspronkelijke plan was om op zijn minst een dertiende seizoen te maken.

In interviews rond het laatste seizoen lieten meerdere castleden weten dat het einde van de serie behoorlijk episch wordt. Maar nu blijkt dat er eigenlijk nog helemaal niets bekend is over de finale van de serie. Dat vertelt Prady tijdens een interview met US Weekly.

"We benaderen het laatste seizoen op dezelfde manier als we de vorige elf seizoenen benaderd hebben; zonder planning," aldus Prady. "Vanaf dag een hebben we nooit een verhaal bedacht voor een compleet seizoen. We plannen niet vooruit, maar vertellen gewoon het volgende verhaal."

Kortom: ook voor het komende seizoen is er nog geen overkoepelend verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen series voor Iron Man, Thor of Captain America
Series / Nieuws

Geen series voor Iron Man, Thor of Captain America

Marvel en Disney werken aan tv-series voor Loki en Scarlet Witch.

Gisteren hoorden we dat Marvel een aantal live-action series in ontwikkeling heeft voor de nog te lanceren streamingdienst van Disney. Het gaat om series die gemaakt worden rond Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Loki (Tom Hiddleston). Nu blijkt dat de voornaamste Avengers, die we al meer dan tien jaar in de bioscopen kunnen bewonderen, waarschijnlijk géén series krijgen.

Er zijn namelijk wel meerdere verschillende live-action series in de maak rond Marvel-personages. Het gaat ook om andere personages dan Scarlet Witch en Loki, maar dus geen helden als Iron Man, Captain America of Thor. Geen van de Avengers die een solofilm hebben gekregen zullen een eigen serie krijgen.

Zo bezien zouden kijkers dus ook niet hoeven verwachten dat Thor bijvoorbeeld naar de serie rond Loki komt. Personages als Shuri en Hawkeye zouden echter wel eigen series kunnen krijgen, waar Doctor Strange en Black Widow dat dan weer niet kunnen krijgen; zij hebben hun eigen solofilms.

Dat de voornaamste Avengers geen serie krijgen is niet vreemd. Enerzijds leveren de films waarin zij spelen enorm veel geld op. Anderzijds is het ook zo dat de acteurs die de rollen spelen, waaronder Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, vermoedelijk geen nieuwe contracten meer hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen