search
Sara Ramirez wil terugkeren naar 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Sara Ramirez wil terugkeren naar 'Grey's Anatomy'

De deur voor Sara Ramirez staat duidelijk op een kier...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Actrice Sara Ramirez was jarenlang een series regular bij Grey's Anatomy. Ze was voor de laatste keer te zien in het tiende seizoen van de reeks toen ze verhuisde naar New York om samen te zijn met haar toenmalige vriendin Penny (gespeeld door Samantha Sloyan). In oktober 2017 werd Ramirez echter een series regular in het CBS-drama 'Madam Secretary'. Grey's Anatomy en Madam Secretary worden geproduceerd door verschillende studio's, namelijk respectievelijk CBS TV Studios en ABC Studios. Het CBS drama wordt gefilmd in New York terwijl Grey's Anatomy wordt opgenomen in Hollywood.


In principe is het zo dat series regulars de mogelijkheid hebben om maximum drie afleveringen voor een andere serie in te blikken. Echter zijn deze regels door de jaren heen net wat relaxter geworden. Dit zou de deur open laten voor Ramirez om terug te keren naar Grey's Anatomy. Het gerucht van een terugkeer van Ramirez naar de reeks wordt bovendien extra kracht bijgezet door een tweet die de actrice recent de wereld heeft ingestuurd. Deze stelde namelijk:

"Voor alle duidelijkheid, CBS is niets anders dan genereus voor mij geweest. Zij staan bovendien open voor een terugkeer van Callie. De bal ligt nu dan ook in het kamp van 'ABCNetwork'.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat CBS een vervolg wil breien aan het verhaal van Callie in Grey's Anatomy, maar komt dat vervolg er ook? De toekomst zal het ons leren! Zou jij Callie graag terug willen zien spelen in het Shonda Rhimes drama?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen