search

Ons nieuws van donderdag 27 september 2018

Sara Ramirez wil terugkeren naar 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Sara Ramirez wil terugkeren naar 'Grey's Anatomy'

De deur voor Sara Ramirez staat duidelijk op een kier...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Actrice Sara Ramirez was jarenlang een series regular bij Grey's Anatomy. Ze was voor de laatste keer te zien in het tiende seizoen van de reeks toen ze verhuisde naar New York om samen te zijn met haar toenmalige vriendin Penny (gespeeld door Samantha Sloyan). In oktober 2017 werd Ramirez echter een series regular in het CBS-drama 'Madam Secretary'. Grey's Anatomy en Madam Secretary worden geproduceerd door verschillende studio's, namelijk respectievelijk CBS TV Studios en ABC Studios. Het CBS drama wordt gefilmd in New York terwijl Grey's Anatomy wordt opgenomen in Hollywood.

In principe is het zo dat series regulars de mogelijkheid hebben om maximum drie afleveringen voor een andere serie in te blikken. Echter zijn deze regels door de jaren heen net wat relaxter geworden. Dit zou de deur open laten voor Ramirez om terug te keren naar Grey's Anatomy. Het gerucht van een terugkeer van Ramirez naar de reeks wordt bovendien extra kracht bijgezet door een tweet die de actrice recent de wereld heeft ingestuurd. Deze stelde namelijk:

"Voor alle duidelijkheid, CBS is niets anders dan genereus voor mij geweest. Zij staan bovendien open voor een terugkeer van Callie. De bal ligt nu dan ook in het kamp van 'ABCNetwork'.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat CBS een vervolg wil breien aan het verhaal van Callie in Grey's Anatomy, maar komt dat vervolg er ook? De toekomst zal het ons leren! Zou jij Callie graag terug willen zien spelen in het Shonda Rhimes drama?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'House of Cards' seizoen 6!
Series / Trailer

Eerste trailer 'House of Cards' seizoen 6!

Het verhaal van de Underwoods is bijna voorbij.

Claire Underwood (Robin Wright) is uit op oorlog. Ze klinkt als een gangster, horen we in de trailer voor het nieuwe seizoen van House of Cards. Zo ziet het er ook wel uit, want de dame moet weg uit het Witte Huis, merkt iemand anders op in de trailer. Het wordt dus hard tegen hard, want Claire is niet van plan om te gaan.



Er is nog geen synopsis van het laatste seizoen van de serie waarmee Netflix zijn Originals lanceerde. We weten dat Frank Underwood (Kevin Spacey) simpelweg dood is als de boel van start gaat en dat Robin Wright haar best heeft moeten doen om Netflix zover te krijgen een laatste seizoen te maken.

Er komen in totaal acht afleveringen, die vanaf 2 november allemaal op Netflix zullen staan. Daarmee heeft de serie er straks in totaal 73 en is het verhaal van de opkomst van de Underwoods en hun uiteindelijk val (of in elk geval die van Frank) klaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste aflevering 'South Park' S22 nu al controversieel
Series / Video/clip/featurette

Eerste aflevering 'South Park' S22 nu al controversieel

Het onderwerp is behoorlijk pakkend.

Na 21 seizoenen doen Trey Parker en Matt Stone nog altijd hun best om voor zoveel mogelijk verdeeldheid te zorgen. Het 22ste seizoen van South Park gaat namelijk van start met een aflevering over een schietpartij op een school. Het gevoelige onderwerp wordt dus met de kenmerkende humor van de serie benaderd.

De aflevering draagt de titel Dead Kids en kreeg al een clip. Die laat de familie Marsh aan het avondeten zien. Stans moeder Sharon vertelt dat Stan moet vertellen wat er op school is gebeurt. In eerste instantie denkt Stan alleen aan het feit dat hij zijn wiskundeproefwerk niet gehaald heeft, maar daarop vraagt Sharon hem om even over "dat andere ding" te vertellen. Stan herinnert zich dan dat er ook een schietpartij was op school, waar vader Randy vervolgens niet echt geschokt van is.



Het nieuwe seizoen is vanaf nu te zien op Comedy Central.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Runaways' S2 afgerond
Series / Nieuws

Opnames 'Runaways' S2 afgerond

De Marvel-serie is dit jaar nog te zien.

De opnames van het tweede seizoen van Marvel-serie Runaways zijn officieel afgerond. Dat laat een van de sterren van de serie weten. Afgelopen juni gingen de camera's voor de tweede reeks van de Hulu Original Series draaien en nu is men daar dus klaar mee.

Castlid Virginia Gardner, die de rol van Karolina Dean speelt, laat op Instagram weten klaar te zijn. Daarvoor deelde ze op Instagram foto's van haarzelf en een aantal andere castleden van de serie.

Runaways volgt een groep tieners die ontdekken dat hun ouders onderdeel uitmaken van een gevaarlijke operatie die Pride heet. Ze raken bevriend en leren steeds meer over mysterieuze sterfgevallen, verdwijningen en ontdekken nieuwe krachten en familiegeheimen. De serie was geen enorme hit, maar deed het desondanks redelijk goed.

Om die reden bestelde Hulu dan ook een tweede seizoen, nog voordat het eerste was afgerond.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De topseries die in oktober op Netflix verschijnen
Series / Featured

De topseries die in oktober op Netflix verschijnen

Netflix voegt weer heel wat nieuws toe!

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van oktober, staan maar liefst dertien nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest van het overzicht.


11 oktober: The Flash (seizoen 5)
Dit seizoen staat Barry weer centraal, met nieuwe utidagingen. Hij bestrijdt niet alleen criminelen, maar helpt ook anderen die superkrachten hebben. En moet de gevolgen van het tijdreizen van zijn dochter zien op te vangen, iets dat niet heel eenvoudig is.




5 oktober: Élite (seizoen 1)
Las Encinas is de meest exclusieve school van het land; hier stuurt de elite hun kinderen naartoe. Maar nadat een aardbeving hun school verwoest heeft, worden drie gewone tieners ook toegelaten. Daardoor clasht alles en iedereen en komt er iemand om het leven. Maar wie heeft de moord gepleegd?




12 oktober: The Haunting of Hill House (seizoen 1)
Een groep volwassenen is opgegroeid in het beroemdste spookhuis van het land. Ze moeten echter terug naar Hill House, om samen een tragedie het hoofd zien te bieden. Dat is niet makkelijk, omdat hun geheimen en gruwelen nog altijd schuilen in het huis.




5 oktober: Big Mouth (seizoen 2)
Geinige animatieserie waarin een groep tieners moet leren omgaan met de wonderen, maar vooral ook de gruwelen van de puberteit.




2 oktober: Meateater (seizoen 7)
Een man reist door de wildernis. Hij jaagt op verschillende dieren. Als hij ze gedood heeft - van vogels tot beren - toont hij hoe ze verwerkt en gekookt moeten worden.



En verder…
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de eerste helft van oktober.

4 oktober
Creeped Out

5 oktober
Dancing Queen
Little Things (seizoen 2)
YG Future Strategy Office
Super Monsters Save Halloween
Super Monsters (seizoen 2)

9 oktober
Terrace House: Opening New Doors (part 4)

12 oktober
The Curious Creations of Christine McConnell
Fightworld
Tarzan and Jane
The Boss Baby: Back in Business


Elke week
Better Call Saul (seizoen 4)
The Rise of the Phoenixes (seizoen 1)
The Good Place (seizoen 3)
Riverdale (seizoen 3)
Dynasty (seizoen 2)
A Taiwanese Tale of Two Cities (seizoen 1)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verlaat Joshua Jackson 'The Affair'?
Series / Nieuws

Verlaat Joshua Jackson 'The Affair'?

Is het verhaal van Cole Lockhart afgelopen?

Het lijkt er meer en meer naar uit te zien dat het vijfde en laatste seizoen van 'The Affair' het zal moeten stellen zonder één van zijn sterren, namelijk 'Joshua Jackson'. Verschillende bronnen hebben inmiddels namelijk aangegeven dat het onwaarschijnlijk is dat Jackson nog te zien zal zijn in het laatste seizoen als een series regular. Dezelfde bronnen stellen ook dat Jackson zelf reeds enige tijd zou hebben aangestuurd op een vertrek.

De voormalige 'Dawson's Creek' ster zou oorspronkelijk slechts voor enkele seizoenen getekend hebben. Vervolgens liet hij een rol in de andere seizoenen steeds afhangen van de richting welke het creatieve team uitging met de serie. Details over het laatste seizoen zijn op vandaag nog bijzonder schaars, maar gezien het feit dat Alison (gespeeld door Ruth Wilson) werd vermoord lijkt een exit ook voor Jackson niet zo ver gezocht, in tegendeel.

Over de reden waarom Wilson de reeks heeft verlaten is het overigens nog steeds koffiedik kijken. De actrice heeft immers reeds meerdere malen benadrukt dat haar vertrek niets te maken heeft met het feit dat ze een gelijk loon wou als haar mannelijke tegenspeler 'Dominic West'. Showtime zelf reageerde op het vertrek door te stellen dat "iedereen het er over eens was dat het verhaal van Wilson's personage was uitverteld".

Wat Jackson betreft blijft de vraag of hij nog terug zal keren voor één of meerdere episodes, maar het lijkt nu wel echt vast te staan dat ook hij niet langer een series regular zal zijn in het finale seizoen van de reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer en synopsis 'Daredevil' S3!
Series / Trailer

Trailer en synopsis 'Daredevil' S3!

Eindelijk iets van beelden.

Netflix heeft een nieuwe trailer voor Daredevil vrijgegeven. Die laat zien dat het derde seizoen weer helemaal gaat draaien om een strijd tussen de Kingpin (Vincent D'Onofrio) en Matt Murdock (Charlie Cox). Daarnaast is er nog een synopsis vrijgegeven voor het nieuwe seizoen, maar eerst hieronder de trailer.

In tegenstelling tot wat je zou verwachten, onthult de trailer weinig van het nieuwe seizoen. In plaats daarvan zien we meer van de hoofdpersonen: Fisk die niet meer in zijn oranje gevangenispak zit en Matt die bloederig is en een Daredevil-pak aantrekt.



Na maanden vermist te zijn, keert Matt Murdock terug als een gebroken man, en stelt hij vragen bij zijn toekomst als zowel de vigilante Daredevil, als advocaat Matthew Murdock. Maar als zijn aartsvijand Wilson Fisk vrijgelaten wordt uit de gevangenis, moet Matt kiezen tussen zich verbergen voor de wereld of zijn lotsbestemming als held accepteren.

Vanaf 19 oktober te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen