search
Karl Urban & co. op eerste poster Amazon-serie 'The Boys'

Karl Urban & co. op eerste poster Amazon-serie 'The Boys'

Na Preacher, werken producenten Seth Rogen en Evan Goldberg opnieuw mee aan de verfilming van een bekende graphic novel-reeks.

Zilko Tarici

Amazon heeft vandaag een eerste poster vrijgegeven van The Boys, een serie gebaseerd op de gelijknamige stripreeks. De poster is een kopie van iconische covert art van de oorspronkelijke graphic novel, met het verschil dat we nu de acteurs zien die de strippersonages spelen.


In de serie volgen we een groep CIA-agenten die het roekeloze gedrag van bepaalde superhelden moet monitoren. De cast van The Boys bestaat uit Karl Urban (als Billy Butcher), Jack Quaid (als Hughie), Laz Alonso (als Mother's Milk), Tomer Kapon (als Frenchie), Jennifer Espositio (als CIA-agent Susan L. Rayner), en Karen Fukuhara (als The Female). Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford en Nathan Mitchell spelen bijrollen in de serie

De productie van de serie is in handen van Supernatural-bedenker Eric Kripe, alsmede Seth Rogen en Evan Goldberg, die eerder verantwoordelijk waren voor de serie Preacher. The Boys zal ergens in 2019 door Amazon beschikbaar worden gesteld.

Aanbevolen artikelen