search
Eerste officiële foto 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!
Series / Foto's

Eerste officiële foto 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Daar is soort van Boba Fett!

Na de titel en synopsis van gisteren zie je nu hieronder een eerste foto uit de live action Star Wars-serie The Mandalorian. Daarnaast is ook onthuld welke regisseurs de tien afleveringen zullen regisseren.


Als eerste de toch best bekende regisseurs die voor de $100 miljoen kostende serie zijn aangetrokken. Dit zijn Dave Filoni (Star Wars Rebels), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa (Dope), Deborah Chow (Jessica Jones) en Bryce Dallas Howard (Solemates). Filoni zal de pilot regisseren.

De serie van schrijver en uitvoerend producent Jon Favreau heeft als een verhaallijn, namelijk: Na de verhalen van Jango en Boba Fett komt een andere krijger tevoorschijn in het Star Wars universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van The Empire en voor de opkomst van The First Order. We volgen de tocht van een eenzame revolverheld aan de grenzen van het sterrenstelsel, ver buiten het gezag de New Republic.

De eerste foto uit één van de duurste series ooit gemaakt, tref je hieronder. Wie in het pak zit, zal ongetwijfeld snel bekend worden. De serie debuteert waarschijnlijk eind 2019 op Disney Play.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen