De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Weer heel wat nieuws!

Jim Pedd, 7 oktober 2018 om 12:53

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
Little Things is een serie die draait over de kleine momenten die het leven van een koppel zo leuk maken. Begon als een webserie, maar is nu dus doorgebroken tot de krochten van Netflix en meer dan de moeite waard.


Tienervrienden merken dat hun leven helemaal op de kop komt te staan door de wonderen, maar ook de gruwelen van de puberteit. De komische animatieserie is bedacht door vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg.


Las Encinas is een eliteschool. Maar drie kinderen uit de arbeidersklasse komen er terecht nadat een aardbeving hun school verwoest heeft. De clash tussen hen en de andere kinderen culmineert in een moord. Wie heeft deze gepleegd?


Een historicus, een soldaat en een programmeur ondernemen een gedurfde missie. Ze gaan op een avontuur door de tijd, in een poging gevaarlijke criminelen te stoppen die de tijd willen verstoren.


Een man reist door de wildernis. Hij jaagt op dieren. Alles, van vogels tot beren. Zodra hij een dier heeft gedood, laat hij zien hoe je het verwerkt en kookt.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Better Call Saul (2015) - S04E09
Chesapeake Shores (2016) - S03E09
A Taiwanese Tale of Two Cities (2018) S01E05
The Good Place (2016) S03E03Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Anime
Lost Song (seizoen 1 | 2018)
Violet Evergarden: Special (seizoen 1 | 2018)

Kinderserie
Creeped Out (seizoen 1 | 2017)
Super Monsters Monster Party (seizoen 1-2 | 2018)

Komedie
YG Future Strategy Office (seizoen 1 | 2018)

Reality
Dancing Queen (seizoen 1 | 2018)
RuPaul’s Drag Race (seizoen 1-3 | 2016)


Lees meer over: Netflix, Topseries, Big Mouth, Little Things, Elite, Timeless, MeatEater

Populair nieuws