Maakt Netflix 'Heroes for Hire'?

Een spin-off van Luke Cage en Iron Fist dan maar?

Jim Pedd, 22-10-2018 12:21

Nadat Netflix besloot een punt achter Iron Fist te zetten, begon de speculatie dat Finn Jones zich bij die andere MCU-serie mocht voegen: Luke Cage. Maar nu is er ook achter die serie een punt gezet. De grote vraag: wat brengt de toekomst nu voor de Marvel-series?
Gespeculeerd wordt dat er een nieuwe serie komt rond de personages van Jones en Mike Colter. In de comics bestrijden Luke Cage en Iron Fist enige tijd samen de georganiseerde misdaad. Dat doen ze via het bureau Heroes for Hire. Dat is een onderzoeksbureau, maar uiteindelijk worden ze ook ingezet als de superhelden die ze zijn.

Een bericht van Finn Jones op Instagram hint er in elk geval naar dat er zomaar eens een samenwerking kan komen tussen de twee.
Dit bericht bekijken op Instagram

🤜ðŸ¼â¤ï¸ðŸ¤›ðŸ¿

Een bericht gedeeld door Finn J (@finnjones) op


Toch moet gezegd dat het zeer onwaarschijnlijk lijkt dat dit ook echt zal gebeuren. Dat komt omdat Marvel en Netflix juist niet uit de onderhandelingen kwamen en de impasse niet doorbroken werd. Daardoor kon Luke Cage niet verlengd worden, met als gevolg dat de serie geannuleerd werd. De kans op een Heroes for Hire is daarmee vrij klein.

Lees meer over: Luke Cage, Iron Fist, Marvel, Netflix, Finn Jones, Mike Colter

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in