search

Ons nieuws van maandag 22 oktober 2018

Extra afleveringen voor tweede seizoen 'Station 19'
Series / Nieuws

Extra afleveringen voor tweede seizoen 'Station 19'

De spin-off van Grey's Anatomy realiseert mooie kijkcijfers!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

ABC heeft bekend gemaakt dat het extra afleveringen in petto heeft voor het tweede seizoen van de serie 'Station 19'. In eerste instantie werden er voor het tweede seizoen slechts 13 afleveringen aangekondigd, maar dat aantal is nu opgetrokken tot een 'compleet seizoen'. Normaal gezien zouden we nu ook meteen aangeven hoeveel afleveringen dit seizoen dan precies zou gaan tellen, maar dat is helaas op dit ogenblik niet mogelijk. Het enige wat ABC immers heeft aangegeven is dat er extra afleveringen komen. Hoeveel dat er nu precies zullen zijn is niet bekend.

Station 19 is een spin-off van de populaire reeks Grey's Anatomy. De tweede aflevering van het tweede seizoen kende dan ook meteen een enorme crossover met haar moederreeks. Dat konden de kijkers duidelijk wel waarderen, want ze wist de hoogste kijkcijfers te behalen tot dusver. Bovendien heeft deze aflevering de toon gezet voor een mogelijke romance tussen Miller (gespeeld door Okieriete Onaodowan) en Maggie (Kelly McCreary). De eerste twee afleveringen van het tweede seizoen waren meteen goed voor bijna 8 miljoen kijkers waardoor ze nu al beter doet dan het eerste seizoen.

Ben jij een fan van Station 19 en kijk jij ook al uit naar de extra afleveringen die van deze reeks zullen verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maakt Netflix 'Heroes for Hire'?
Series / Nieuws

Maakt Netflix 'Heroes for Hire'?

Een spin-off van Luke Cage en Iron Fist dan maar?

Nadat Netflix besloot een punt achter Iron Fist te zetten, begon de speculatie dat Finn Jones zich bij die andere MCU-serie mocht voegen: Luke Cage. Maar nu is er ook achter die serie een punt gezet. De grote vraag: wat brengt de toekomst nu voor de Marvel-series?

Gespeculeerd wordt dat er een nieuwe serie komt rond de personages van Jones en Mike Colter. In de comics bestrijden Luke Cage en Iron Fist enige tijd samen de georganiseerde misdaad. Dat doen ze via het bureau Heroes for Hire. Dat is een onderzoeksbureau, maar uiteindelijk worden ze ook ingezet als de superhelden die ze zijn.

Een bericht van Finn Jones op Instagram hint er in elk geval naar dat er zomaar eens een samenwerking kan komen tussen de twee.

Bekijk op instagram

Toch moet gezegd dat het zeer onwaarschijnlijk lijkt dat dit ook echt zal gebeuren. Dat komt omdat Marvel en Netflix juist niet uit de onderhandelingen kwamen en de impasse niet doorbroken werd. Daardoor kon Luke Cage niet verlengd worden, met als gevolg dat de serie geannuleerd werd. De kans op een Heroes for Hire is daarmee vrij klein.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pennyworth' vindt een schurk
Series / Nieuws

'Pennyworth' vindt een schurk

Paloma Faith speelt de hoofdrol!

Jack Bannon speelt straks Alfred Pennyworth in een nieuwe serie rond de welbekende butler van Bruce Wayne. Naast hem was ook al Ben Aldridge gecast als Thomas Wayne, de vader van Bruce. Ondertussen heeft zender Epix ook een nieuw castlid gevonden die de slechterik speelt: zangeres en actrice Paloma Faith.

Faith zal de rol van Bet Skyes spelen, een sadistische en vlotgebekte schurk. Faith werd ooit bekend als zangeres met een stijl die doet denken aan die van Amy Winehouyse. Maar de afgelopen jaren was ze in steeds meer films en series te zien, met groot succes, want nu is ze gecast in een nieuwe grote serie.

Pennyworth, zoals de serie heet, speelt zich af in de jaren zestig. Alfred is net gestopt bij de Special Air Force en een eigen beveiligingsbedrijf begonnen. Zo ontmoet hij de jonge miljardair Thomas Wayne en vormt hij met hem een partnerschap dat uiteindelijk leidt tot geheime operaties in Londen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
George Lucas bezoekt 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

George Lucas bezoekt 'The Mandalorian'

De Star Wars-bedenker blijft betrokken.

In 1977 was George Lucas verantwoordelijk voor de eerste Star Wars-film. Het was het begin van één van de grootste en meest geliefde franchises tot op heden.

Lucas verkocht zijn Lucasfilm in 2012 voor maar liefst $2,2 miljard aan Walt Disney. Sindsdien duikt Lucas alleen nog op tijdens fan-bijeenkomsten en zo nu en dan tijdens een setbezoek. Hieronder zie je dat hij ook op bezoek is geweest bij de opnames voor de grootse Star Wars-serie The Mandalorian.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Lucas was aanwezig tijdens de verjaardag van schrijver en uitvoerend producent Jon Favreau. De foto's onthullen helaas niets over The Mandalorian, de serie die zich afspeelt tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens.

De live action Star Wars-serie moet eind 2019 debuteren op Disney Play - Walt Disney's antwoord op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.