search
'The Walking Dead' kent voorlopig geen einde
Series / Nieuws

'The Walking Dead' kent voorlopig geen einde

Het is echt niet voorbij.

Showrunner Angela Kang, die verantwoordelijk is voor het negende seizoen van The Walking Dead, laat weten dat er nog geen definitief einde in gedachten is. De serie begon ooit redelijk, werd vervolgens een wereldwijd fenomeen en is tegenwoordig weer terug naar de vergetelheid aan het zakken.


Toch vertelt Kang tegenover Screen Rant dat er nog altijd geen einde in zicht is. "Ik denk omdat de comic ook blijft doorgaan," begon Kang. Ze haalt voor de serie veel inspiratie uit de comics. Vaak denkt ze dat Robert Kirkman bijna klaar is met het verhaal, vooral omdat je zou denken dat hij niet telkens weer met iets nieuws kan komen. "Dan denk ik, 'ah, geweldig, dit is het einde!' maar dan bedenkt hij de Whisperers en denk ik, 'Oh… shit.' Er is zoveel verhaal om te vertellen. Het is iets dat blijft evolueren, omdat hij ook niet precies weet wat hij wil, is het moeilijk om te zeggen waar het schip strandt."

De afgelopen jaren was de serie dus zeer populair, maar de kijkcijfers vallen momenteel tegen. Een einde lijkt echter voorlopig niet in zicht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen