Special 'Game of Thrones' op komst

Special 'Game of Thrones' op komst

Met oude en nieuwe personages!

Jim Pedd, 23 oktober 2018 om 08:00

Sean Bean lijkt terug te keren in HBO-hit Game of Thrones. Althans. In een special die opgenomen is voor de epische fantasyserie. De acteur, die in het eerste seizoen de rol van Ned Stark speelde, laat weten dat HBO in het diepste geheim een special heeft opgenomen met castleden uit verleden en heden.
De special werd opgenomen in Belfast toen de cast bezig was met het laatste seizoen en had een rol voor Conan O’Brien als host. De vraag is dan ook wat voor aflevering het wordt. Zou het bijvoorbeeld een terugblik zijn waarin iedereen kijkt naar de acht seizoenen van de megahit?

“Ze hebben alle personages bij elkaar gebracht voor een grote show in Belfast en [O’Brien] diende min of meer als host voor de avond,” aldus Bean tegenover The Hollywood Reporter. “Conan O’Brien deed iets, het was de laatste aflevering, dus we kwamen allemaal bij elkaar. Het is grappig aan dit werk, dat je niet echt met elkaar in contact blijft. Dus je hebt zoveel soorten werk in dat deel van de wereld. Het is een beetje zoals wanneer ik oude vrienden of vrienden van school tref. Het blijft hetzelfde, precies zoals het was.”

Het bestaan van de special is nog niet bevestigd door HBO.

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Sean Bean, Special

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws