'Sons of Anarchy' verdwijnt van Netflix

'Sons of Anarchy' verdwijnt van Netflix

Geoffrey Ketels, 7 november 2018 om 17:57

Ben je er nog niet in geslaagd om alle afleveringen van Sons of Anarchy te bekijken op Netflix? Dan heb je meteen iets om werk van te maken in de aankomende weken! Het ziet er namelijk naar uit dat het biker drama welke het verhaal vertelt van Jax Teller (gespeeld door Charlie Hunnam) zal worden verwijderd van het streaming platform op 1 december. Eerder verscheen het nieuws al op de gespecialiseerde website What's on Netfix, maar nu wordt het nieuws ook bevestigd door andere bronnen.

FX heeft er eerder reeds voor gekozen om verschillende van haar populaire series van Netflix te halen. Zo was er bijvoorbeeld de serie 'Archer' en wat ook te denken van 'It's Always Sunny in Philadelphia'? Op zich is het niet zo bijzonder dat series van Netflix worden gehaald (dat gebeurt immers wel vaker...), ware het niet dat Sons of Anarchy niet werd vermeld in de lijst met series die Netflix zouden gaan verlaten eind november en begin december. Bovendien is de timing des te opvallender omdat de succesvolle spin-off van de reeks, namelijk 'Mayans M.C.' aan het einde staat van haar eerste seizoen.

Ben je dus een fan van Sons of Anarchy en bekijk je de reeks op Netflix? Dan weet je meteen wat te doen tijdens de komende weken! Veel kijkplezier!

Bron: TV.com

Lees meer over: Sons of Anarchy, Netflix, FX, serie

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws