Geen vervolg meer voor 'Good Behavior'

Geen vervolg meer voor 'Good Behavior'

Geoffrey Ketels, 8 november 2018 om 18:37

Slecht nieuws voor de fans van de TNT-serie 'Good Behavior'. Diverse bronnen hebben namelijk inmiddels aangegeven dat TNT geen vervolg meer zal uitbrengen op de reeks. Dit betekent dat ze af klokt op amper twee seizoenen. In de reeks volgden we het doen en laten van onder meer Letty (gespeeld door Michelle Dockery). Ze werd ontslagen uit de gevangenis omwille van goed gedrag, maar komt al snel de huurmoordenaar 'Javier' tegen. Het personage van Javier wordt gespeeld door Juan Diego Botto.

De belangrijkste bron die uitpakte met het nieuws is natuurlijk de showrunner van de serie, namelijk 'Chad Hodge'. Hij liet via Instagram het volgende optekenen;

"Met pijn in het hart moet ik helaas aankondigen dat er geen vervolg meer zal verschijnen van de serie 'Good Behavior'. Ik heb altijd gezegd dat ik er geen enkel probleem mee heb om 500 afleveringen te schrijven over Letty en Javier. Hun relatie evenals de bijzondere plaats die ze bekleden in de wereld waarin ze leven zorgen voor een unieke en mooie setting waarvan ik tevreden ben dat ik ze kan creëren. Ik durf tot slot ook te stellen dat het maken van deze reeks de beste ervaring was uit mijn carrière tot dusver"; aldus Hodge.

Ben jij een fan van Good Behavior en ga je Letty en Javier ook missen?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: TV.com

Lees meer over: Good Behavior, serie, TNT

Populair nieuws