Mogelijk 'Star Trek' spin-off rond Emperor Georgiou op komst

Star Treks Emperor Georgiou krijgt mogelijk serie

Een aparte spin-off!

Jim Pedd, 12 november 2018 om 10:16

Michelle Yeoh is in onderhandelingen om haar rol als Emperor Georgiou weer te spelen in een eigen serie op CBS All Access. Eerder was de actrice in die rol te zien in Star Trek: Discovery. De serie bleek erg populair, met een glansrol voor Yeoh als kapitein Philippa Georgiou.
Deadline meldt nu dat de populaire actrice in onderhandelingen is voor een eigen serie. Mocht de serie er komen, dan weten we al enigszins waar deze over gaat. Georgiou was enerzijds de kapitein van de Discovery, maar kwam snel om het leven. Later werd ze uit het Mirror Universe gehaald, waar ze de Keizer bleek te zijn. Aan het einde van het eerste seizoen van Discovery kreeg haar personage een uitnodiging om aan de slag te gaan voor het topgeheime Section 31.

Dat is de geheime divisie van Starfleet, die vanuit de schaduwen werkte in Star Trek: Discovery. In haar eigen spin-off, zou Yeoh mogelijk het personage spelen, terwijl ze voor Section 31 aan de slag gaat. Overigens schijnt CBS meer spin-offs rond Discovery-personages te overwegen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Discovery, CBS, CBS All Access, Michelle Yeoh

Populair nieuws