search

Ons nieuws van maandag 12 november 2018

Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'
Series / Nieuws

Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'

Even iets helemaal anders dan 'True Blood'!

Goed nieuws voor fans van actrice 'Anna Paquin'. De voormalige True Blood ster zal namelijk te zien zijn in het laatste seizoen van 'The Affair' op Showtime. Ze zou een sleutelrol spelen in de flash-forward verhaallijn.

De voormalige True Blood ster zal de rol op zich nemen van Joanie Lockhart, de inmiddels volwassen geworden dochter van Cole (gespeeld door Joshua Jackson) en Alison (gespeeld door Ruth Wilson). De verhaallijn van Paquin zal zich zoals reeds aangegeven afspelen in de toekomst. Het is namelijk aan Paquin om uit te zoeken wat er nu precies met haar moeder is gebeurd.

Buiten Oscar winnares Anna Paquin zullen ook de inmiddels bekende namen allemaal terug present tekenen in het vijfde seizoen van de reeks. Het gaat hierbij niet alleen om Dominic West en Maura Tierney, maar ook om Julia Goldani Telles evenals Jadon Sand en Sanaa Lathan.

Opvallend is dat er tot dusver nog geen melding is gemaakt van Joshua Jackson. Eerder raakte reeds bekend dat zijn rol in de reeks mogelijks drastisch zou afnemen of hij de serie zelfs volledig zou verlaten. Het lijkt er echter naar uit te zien dat er op dit vlak tot dusver nog geen sluitende beslissing is gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jason Bourne spin-off 'Treadstone' vindt kopstukken
Series / Nieuws

Jason Bourne spin-off 'Treadstone' vindt kopstukken

Jeremy Irvine en Brian J. Smith worden wakker.

Deadline meldt dat het duo Jeremy Irvine en Brian J. Smith de hoofdrollen gaan spelen in de serie Treadstone, een spin-off van de Jason Bourne-filmfranchise. De serie is in de maak bij zender USA Network.

Irvine is bekend van onder meer de films War Horse en Mamma Mia 2 en Brian J. Smith ken je misschien uit Sense8. De serie is geschreven en wordt opgepakt door Tim Kring, die weer bekend is van het superheldendrama Heroes.

In Treadstone kijkt naar hoe Operation Treadstone in ontstaan en hoe deze nu functioneert. Het is een CIA black ops programma waarin rekruten in bijna bovenmenselijke huurmoordenaars worden veranderd. In het eerste seizoen volgen we twee agenten ergens op de wereld. Ze worden opeens ingezet om een dodelijke missie te starten. Irvine speelt een agent die een bepaald persoon moet uitschakelen, maar vervolgens belandt hij in een internationaal complot. Smith speelt een persoon die plots achter zijn verleden komt.

De opnames starten in 2019 en buiten de States verschijnt Treadstone via Amazon.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk 'Star Trek' spin-off rond Emperor Georgiou op komst
Series / Nieuws

Mogelijk 'Star Trek' spin-off rond Emperor Georgiou op komst

Een aparte spin-off!

Michelle Yeoh is in onderhandelingen om haar rol als Emperor Georgiou weer te spelen in een eigen serie op CBS All Access. Eerder was de actrice in die rol te zien in Star Trek: Discovery. De serie bleek erg populair, met een glansrol voor Yeoh als kapitein Philippa Georgiou.

Deadline meldt nu dat de populaire actrice in onderhandelingen is voor een eigen serie. Mocht de serie er komen, dan weten we al enigszins waar deze over gaat. Georgiou was enerzijds de kapitein van de Discovery, maar kwam snel om het leven. Later werd ze uit het Mirror Universe gehaald, waar ze de Keizer bleek te zijn. Aan het einde van het eerste seizoen van Discovery kreeg haar personage een uitnodiging om aan de slag te gaan voor het topgeheime Section 31.

Dat is de geheime divisie van Starfleet, die vanuit de schaduwen werkte in Star Trek: Discovery. In haar eigen spin-off, zou Yeoh mogelijk het personage spelen, terwijl ze voor Section 31 aan de slag gaat. Overigens schijnt CBS meer spin-offs rond Discovery-personages te overwegen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer castleden voor 'Game of Thrones'-prequel
Series / Nieuws

Meer castleden voor 'Game of Thrones'-prequel

The Long Night wordt langzaamaan bevolkt.

Actrices Denise Gough en Sheila Atim zijn naar het schijnt in onderhandelingen om een hoofdrol te spelen in HBO-serie The Long Night. De prequel op Game of Thrones kreeg eerder al grote namen in de vorm van Naomi Watts en Josh Whitehouse.

De serie is bedacht door George R.R. Martin en Jane Goldman en dient als prequel op Game of Thrones, dat volgend jaar na acht seizoenen tot een einde komt. The Long Night speelt zich achtduizend jaar voor de gebeurtenissen in die show af en speelt zich af tijdens de Age of Heroes. Voor zover bekend draait de serie om de oorsprong en eerste oorlog met de White Walkers, die leidde tot het ontstaan van de Wall.

Veel is er nog niet bekend over de serie, al horen we dat deze in de loop van 2020 te zien zal zijn op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen