Zeven posters 'Game of Thrones' sterfgevallen

Zeven posters Game of Thrones sterfgevallen

Robert Ball maakt elke aflevering een poster van een belangrijk sterfgeval.

Jim Pedd, 27 mei 2014 om 12:49

In elke aflevering van HBO-serie Game of Thrones is er wel een sterfgeval te zien. Voor die sterfgevallen maakt Robert Ball elke aflevering weer een nieuwe poster, waarvan je hieronder de eerste zeven kunt zien. Op de posters zien we referenties naar de belangrijkste sterfgevallen. Mocht je de afleveringen nog niet gezien hebben, dan waarschuwen we uiteraard voor spoilers.
Uiteraard zijn er ook van de eerste drie seizoenen dergelijke posters te zien. Die kun je vinden op de website Beautiful Death.Komende zondag is in de Verenigde Staten weer een nieuwe aflevering te zien van de serie (in Nederland een dag later, op maandag 2 juni van 20:30-21:30). De aflevering met de titel The Mountain and the Viper laat zien hoe onverwachte bezoekers aankomen in Mole’s Town. Verder worden de motieven van Littlefinger (Aidan Gillen) in twijfel getrokken. Ramsay (Iwan Rheon) probeert zich te bewijzen aan zijn vader en er wordt besloten over Tyrion’s (Peter Dinklage) lot.

Bron: Beautiful Death

Lees meer over: game of thrones, seizoen 4, beautiful death, posters, robert ball, sterfgeval, the mountain and the viper, aidan gillen, iwan rheon, peter dinklage

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws